Jump to content
IGNORED

Pitanja


Recommended Posts

Ja koristim FastStone capture. I meni je bitno "one click prtscr" i to radi bez greske. Cak ima opciju snimanja ekrana (pomocu koje sam i snimao par utakmica haxa). Mozes da podesis da snima full screen, samo prozor, deo ekrana koji hoces, a snimak ne zauzima mnogo prostora.Dok sam bio na XPu, koristio sam GrabClipSave. Mnogo zgodan programcic, jednostavna podesavanja, radi samo prtscr. Ne razvija se vec dugo vremena, ali moze da se nadje po netu. Probaj i to ako ti Faststone nije jasan

Link to comment
posedujem ove i uz apple-ove su najbolje koje sam imao
Kakve su fizicki u odnosu na Appleove, vece, manje? Ja imam problem jer mi je mala ushna skoljka (ostali ekstremiteti su normalni <_< ) i sve one klip-on, side-on, trt-mrt, niti malo vece bube ne mogu da metnem lepo u uvo.
Link to comment

na firminom kompu imam 3 kile diskova što sam downloadovao, a sada su uveli neku kretensku zabranu kačenja usb-aDa li neko zna kako da overrajdujem a hips security management?post-92-13023711804175.jpg

Link to comment

Probaj sa 2 litra Coca-Cole administratorima, da ti skinu to što ti treba na usb.Ili butovanjem sa nekog Linux CD-a ako možeš da biraš boot device i ako taj HIPS ne zaključava fajl sistem.

Edited by gotivac
Link to comment

tako dokona procitam ovo da se obavestim sta je bilohttp://www.e-novine.com/drustvo/46502-Pobunite-makar-zbog-Fejsbuka.htmli procitam da postoji taj tor, da ljudi budu koliko-toliko anonimniji. odem ja na https://www.torproject.org/ kad ono ne moze. ne radi. zasto ne radi, pitam se.vidim dalje da ima tora na torentima. kad bih instalirala tor, sta bih dobila u zivotu? sta bih mogla sto ne mogu sada? da l bih bila u nekoj konspiraciji? aj pliz ako ima neko da prozbori nesto pametno, radoznala sam.

Link to comment

Drug ima vec par dana problem sa googlom... ni u jednom browseru (mozilla, chrome, internet explorer) nece da mu otvori sajt...Ovako to izgleda googlent.th.jpgSkenirao sam viruse sa avastom i malwarebytes-om i nema ih.Sta da radim? Nemojte me cerat da mu formatiram disk.Hvala!

Edited by MiddleClass
Link to comment

Chinese porn? ZanimljivoIzgleda kao neko preusmjeravanje:HOSTS fileproxy u internetskim postavkamaDNS hijacking : provjeriti da li mu je pod DNSom na kompu (ruteru) sve kako treba, tj. kako je kod njegovog ISP inače normalno konfigurirano.Četvrta mogućnost je da ima rootkit, tu je onda najbolje porbrisati sve particije s Win DVDa pa formatirati.

Link to comment

Hvala momci!Uf... a ja rekao bice nesto jednostavnije... :DNemam pojma sto mi je Roger Sanchez rekao... :)@gotivacskinuo sam HijackThis i skenirao i tu su mi se pojavili svi moguci googlovi (.com .de .uk itd) i yahoo i jos nesto, ali mi kaze da ne mogu pristutpiti Hosts fajlu i da rucno idem preko "Run". Uradio sam tako i obrisao sporne linije, snimio kao 'hosts', restartovao i opet je sve isto...

Link to comment
DNS hijacking : provjeriti da li mu je pod DNSom na kompu (ruteru) sve kako treba, tj. kako je kod njegovog ISP inače normalno konfigurirano.
I sta znaci ovo?
Link to comment
I sta znaci ovo?
Znači da ti je u Internet settings tu pod DNS serverxp-cp-dns.jpgupisano nešto što tu ne treba biti, i što umjesto gugleta otvara ćajniz porn.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...