July 14, 20195 yr Stvarno je najveci debil u F1, vozi kao dunster. Edit: Sta ovi na SK kenjaju o ranom kocenju Maxa? Edited July 14, 20195 yr by John Coltrane
July 14, 20195 yr Pa sta je ovo, ova zajebancija sa Hamiltonom i kobajagi pozivom u boks? Edited July 14, 20195 yr by Nesh
July 14, 20195 yr Pa jebo vam tenis mater, koja su govna ovi sa SK! Dakle na sve kanale nek puste tenis i marsupickumaterinu.
July 14, 20195 yr 1 hour ago, renne said: @Radoye esam ti reko da te mrzim a ja moram da gledam na sky sport sve to, fak Prijatelju, ako te ikad put nanese u ove krajeve polovinom jula meseca, moj si gost za Toronto Indi.
July 14, 20195 yr 2 minutes ago, Radoye said: Prijatelju, ako te ikad put nanese u ove krajeve polovinom jula meseca, moj si gost za Toronto Indi. nego kad si već tu, kad si već tu, gde se ono pejs kar skrljao, jel beše u sant petersburgu, stao mi mozak
July 14, 20195 yr Detroit pre neku godinu, vozio neki GMC glavonja. A i ovde ga je Ari okrenuo po kisi 2014. kad je bio dabl-heder pa je u subotu otkazana trka.
July 14, 20195 yr Silverstone pruzio F1 trkanje u najboljem izdanju. Ne da nije bilo potrebe da kisa zacini pricu, nego i SC zapravo pokvario borbu za pobedu. Ali opet dosta uzbudjenja, prakticno svi vozaci sve vreme u nekom duelu.. Vettel jos jednom ispao magarac, zaista je vreme da razmislja o povlacenju..
July 14, 20195 yr 2 minutes ago, maharaja said: Na kraju, opet, kapa dole Maksu i Lekleru za trkanje danas! Steta sto ga SC prekinu. Kapa dole.
July 14, 20195 yr 11 minutes ago, Radoye said: Detroit pre neku godinu, vozio neki GMC glavonja. A i ovde ga je Ari okrenuo po kisi 2014. kad je bio dabl-heder pa je u subotu otkazana trka. jeste da, znam da je neki guzičar vozio što li mi je u glavi bila prva trka sezone hvala