ducca Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Toto koji place na radio. Masinje pogresio samo sto nije poslao vozace u obilazak ranije, to je pravilo. Zasto nije bilo crvene zastave je drugo pitanje. Masi mora danas podneti ostavku.
SNARC Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 1 minute ago, James Marshall said: Kapiram da je ovo ludilo za rejtinzima ali ovo je potpuna budalaština, mislim da ću da batalim gledanje ovoga na par sezona Ja ne gledam ovo godinama..sad pogledao trku..svelo se skoro na to ciji je cale na boljoj poziciji u SNS-u. Jebo ovo. 1
Have_Fun Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Idemoooooooooooooooooooo MAX MAX MAX ZUPEEER MAX MAX ZUPER ZUPER!!! Novi ringtone!!! 1
Bogotac Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Just now, Have_Fun said: Zasluzeno!!! MUDA! BRAVO MAX!! <3 Ne seri 1
renne Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 6 minutes ago, Have_Fun said: namestaju za RB opet? pisao sam za preticanje, koje su dozvolili na kraju da, namestili su 2
Jozef K. Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Zaslužna titula Maksa. Odluka da ne bude red flag je rešila sezonu. 1
Recommended Posts