Jump to content

Featured Replies

Šou

• Replies 5.1k
  • Views 273.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Toto je za svaki slučaj kukao Masiju. Perez se pošteno borio za poziciju i nije ništa bezobrazno ili nepošteno uradio, ko to smatra preteranim ili kamikaza vožnjom treba da predje na neki drugi sport.

• Koja hrabrost, koja muda, srce sampiona!!! Decko je imao jednu, jednu jedinu sansu i uzeo ju je! Uzeo je protiv coveka koji je vladao godinama, iznova i iznova. Primil sanse se ukazao i on

• Pa ne bih ih ni ja pustio da se trkaju po ovomeTM, nije stvar u tome. Trke nije bilo, nema sta da se proslavlja sampanjcem na podijumu, nema pobednika, nema bodova, cao zdravo.    Inace, jed

Posted Images

pa glupaci iz mecke, gde moze ograda da se sredi na brzaka

• Author

Bukvalno poklonili titulu Maksu. Sprdnja.

sami su se zaleteli ovde, ko ih jebe

Just now, extragluv said:

pa glupaci iz mecke, gde moze ograda da se sredi na brzaka

bukvalno

da su malo pogledali F2

Realno, malo je i race control mogao ranije da oceni da je red flag. Pizdi Luis xD

A što ih odmah nisu poslali u boksove, čemu onih par krugova pod žutom?

• Author

Ja da sam mečka, povukao bih se iz trke.

mada jeste malo nefer, trebalo je odmah da pokazu red flags, opravi se zid, zalepe novi crypto.com baner i nastave trku. 

Sprdnja u rangu Spa. Nevidjena sramota..

Ovaj Red flag je cele sezone radio za Luisa. Prvi put da se ćurak okrenuo i odma kuknjava. Koliko ga je puta izvuklo ovo, bar 2 puta ove godine?

Čekaj, što ne menjaju gume Maxu?

Jebo ih mqx i jebo i rb i jebo ih horner

Ne kapiram, jebote, imaju protokole za 0,1 mm nekog krilca a nemaju kako i kad se aktiviraju žute a kad crvene zastave već onako ofrlje. Mislim, možda i mogu ali je nekonzistentno a djeluje i neprincipjelno. Na stranu mečke koje su potrčale mečki na rupu.

• Author
2 minutes ago, ducca said:

Ovaj Red flag je cele sezone radio za Luisa. Prvi put da se ćurak okrenuo i odma kuknjava. Koliko ga je puta izvuklo ovo, bar 2 puta ove godine?

U Spa, npr?