Mr.Mxyzptlk Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 pa glupaci iz mecke, gde moze ograda da se sredi na brzaka 1
Ivo Petović Posted December 5, 2021 Author Posted December 5, 2021 Bukvalno poklonili titulu Maksu. Sprdnja. 1
Have_Fun Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Just now, extragluv said: pa glupaci iz mecke, gde moze ograda da se sredi na brzaka bukvalno da su malo pogledali F2
fillex Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Realno, malo je i race control mogao ranije da oceni da je red flag. Pizdi Luis xD 1
James Marshall Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 A što ih odmah nisu poslali u boksove, čemu onih par krugova pod žutom? 2
Ivo Petović Posted December 5, 2021 Author Posted December 5, 2021 Ja da sam mečka, povukao bih se iz trke. 1
Mr.Mxyzptlk Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 mada jeste malo nefer, trebalo je odmah da pokazu red flags, opravi se zid, zalepe novi crypto.com baner i nastave trku.
Jimmy Kowalski Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Sprdnja u rangu Spa. Nevidjena sramota.. 1
ducca Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Ovaj Red flag je cele sezone radio za Luisa. Prvi put da se ćurak okrenuo i odma kuknjava. Koliko ga je puta izvuklo ovo, bar 2 puta ove godine? 4 1
James Marshall Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Ne kapiram, jebote, imaju protokole za 0,1 mm nekog krilca a nemaju kako i kad se aktiviraju žute a kad crvene zastave već onako ofrlje. Mislim, možda i mogu ali je nekonzistentno a djeluje i neprincipjelno. Na stranu mečke koje su potrčale mečki na rupu. 1
Ivo Petović Posted December 5, 2021 Author Posted December 5, 2021 2 minutes ago, ducca said: Ovaj Red flag je cele sezone radio za Luisa. Prvi put da se ćurak okrenuo i odma kuknjava. Koliko ga je puta izvuklo ovo, bar 2 puta ove godine? U Spa, npr?
Recommended Posts