November 17, 20213 yr 1 hour ago, renne said: Kaznili Hamiltona 5000$ jer je skinuo pojas kada je uzeo zastavu Brazila Pravilno, i zasluženo:
November 20, 20213 yr Ima jos minut do kraja Q1 i Mercedesi su 2. i 3. . Zasto su jos uvek na stazi u guzvi, unesto da iskuliraju do Q2 ?
November 20, 20213 yr Eeeee moj Perez Magija je ovo što Max pravi, m a g i j a Sve sam Edited November 20, 20213 yr by Have_Fun
November 20, 20213 yr Mercedes rakete ima Daleko najbrži automobili u f1 Gotov je šampionat Neverovatno kako je Max uspeo da drži ovo uzbudljivim, da ne bude smarajuća sezona Svaka čast al' polako, i Đoković je kaskao za Federerom
November 20, 20213 yr Max Verstappen has been summoned to the stewards on Sunday for "not respecting double waved yellow flags" in qualifying
November 21, 20213 yr I Bottas i mislim Sainz optuženi za žute zastave.U svakom slučaju čestitke Luisu na tituli, Mercedes izgleda bolje nego prethodnih sezona kad su uzimali titule par trka pre kraja, očigledno ih je RB primorao da se bave razvojem ovosezonskog bolida do poslednjih trka, za razliku od prethodnih godina kad se to završavalo do leta pa svi resursi prebacivani na narednu sezonu. Ostaje samo da se vidi da li to može uticati na 2022. ili ćemo opet dobiti simultanke iz trke u trku.
November 21, 20213 yr Nema veze sa jinxom. Čovek je brži za pola sekunde već drugu trku. Ne postoji matematika kojom neće dobiti.