Jump to content
IGNORED

F1

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Bravo Fernando, pade i Sainz.

Posted

A kraljeva :lolol:, zeznuli se, Max uzeo jos jedan bod ako mu priznaju.

Posted

Sjebo Max i pole i najbrži krug, sam kriv. Poništavaju mu ovaj zadnji krug 100%.

Posted

Meni je bila odmah lampica da je prešao track limits, evo sad javljaju obrisan. 

Nema šta, Mečka danas bila baš jaka, ali videćemo kako će se dalje razvijati stanje, verujem da će Red Bull da izvuče još iz tog bolida.

Posted

Sve sto je motao je sjebao u istoj krivini, jbg.

Mazepin je Grozan za sirotilju. 

Posted

E da, Mick pretekao Latifija, ispravite me ako grešim, mislim da mu je to bilo vatreno krštenje kad je preticanje u F1 u pitanju.

Posted

Navodno, masa ljudi trolovala i najvise glasova dobio Mazepin, pa onda nisu racunali sve te glasove, pa ispao Checo bez onih procenata za prvu trojicu. Smejurija u svakom slucaju.

Hamiltonova jos jedna sampionska voznja. “Max is starting to find out just how good Lewis is” - Nico Rosberg.

Vozac dana za mene ipak Lando. Od pocetka sezone u sjajnoj formi, puca od samopouzdanja, jedini od svih vozaca uspesno sproveo meke-medium gume strategiju.

Alpine konacno u fajterskom modu.

Muzika za moje usi..

I na kraju, Helmut Marko se postarao da opet ispadne klovn:

Marko was particularly unimpressed by the track limits call, saying it was "annoying".

"Now we've lost the victory, fastest lap, and pole position," Marko said on Sky Sports Germany after the race. "Something has to change".

Posted (edited)

Glavni utisak je koliko je Mercedes i dalje jači od Honde. Neće se RB usrećiti sa tim motorom do 2025.g. - očekujem da koliko sledeće sezone to opet bude najlošiji motor, na žalost ekipe sa SK.

Edited by Ivo Petović
Posted

Da, ni sa DRS nisu mogli da drze tempo sa Mercedesom na pravcima, sto je Maks uhvatio na buku prilikom starta / restarta i na taktiku kroz boksove to je bilo to, ovako u borbi 1:1 RBR nikakve sanse nije imao.

A slazem se da je Lando ostavio najjaci utisak. Deran je trenutno treci na tabeli sampionata u situaciji kada cetvorica vozaca voze ocigledno superiornije bolide i ima vise nego duplo poena u odnosu na izuzetno cenjenog timskog kolegu kojeg mnogi smatraju za jednog od top vozaca i buduceg sampiona.

Posted

Lando dominira za sada. Ne znam šta se dešava sa Deni Rikom, on je i u Renaultu bio kriminalan u prvih par trka 2019.g. Posle je došao na svoje.

btw, a propo motora - interesantno je da je u post race show Gasli kroz šalu pitao Kvjata (koji je bio co host) - odakle Renaultovom motoru toliko snage :)

Jedva čekam Španiju - da vidim da li će Alpine ostati u trci sa Mcl i Ferarijem, da može da se gleda sezona kako valja.

Posted

Barselona kao max downforce staza tradicionalno ne odgovara Renaultu kome tradicionalno fali downforcea. Cak i prosle sezone, posle ociglednog napretka koji su pokazali na trkama u Silverstonu, na Katalunji nije uzet ni bod (jedini put prosle sezone). Tesko ce Alpine doci do Q3, a samim tim i do poena. Monako je bolja sansa.

Za Barselonu ocekujem i da Red Bull ima prednost u odnosu na Mercedes..