April 18, 20214 yr Auu, izgleda da je Russel danas završio karijeru u Mercedesu, osim ako ga nije Bottas cimnuo a ne deluje mi da jeste.
April 18, 20214 yr I dalje ne mogu jebeno da verujem koliko Hamilton ima sreće, restartuje 9., na kraju će uzeti podijum do kraja, ili svakako dobar saldo bodova. Neverovatan splet okolnosti po njega.
April 18, 20214 yr I dalje ne mogu jebeno da verujem koliko Hamilton ima sreće, restartuje 9., na kraju će uzeti podijum do kraja, ili svakako dobar saldo bodova. Neverovatan splet okolnosti po njega. Tako mi i treba kad se prerano radujem da je ispao iz trke.
April 18, 20214 yr Ovaj covek je neunistiv. Rikverc, jedva se izvlaci, osteceno krilo, morao bi u boks i ekspresno "stize" Safety car, pa ne samo to, nego i Red flag.
April 18, 20214 yr Bome i meni deluje da je Botas rešio da zatvara liniju na Tamburelu pri punoj brzini gde Rasel ima ubrzanje da prođe.
April 18, 20214 yr Meni deluje da je Bottas malo krenuo udesno, ali ništa agresivno, Russel malko cimnuo udesno, naleteo na komad trave, izgubio grip (čuje se dobro da skaču RPM) i onda gotovo.
April 18, 20214 yr Iz Mickovog bolida iza se vidi da je Bottas otišao ulevo neposredno pre nego što je Russel izgubio bolid i zakucao u njega, ne deluje mi da ga je on naveo van staze desno.
April 18, 20214 yr Nakon gledanja iz svih uglova, odgovornost za incident ide Russellu. Previse agresivan, nepromisljen, nepotrebno..
April 18, 20214 yr A tek ova sprdnja gde zaostali za ceo krug odlaze da odvezu gratis krug i onda restart.