ducca Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Auu, izgleda da je Russel danas završio karijeru u Mercedesu, osim ako ga nije Bottas cimnuo a ne deluje mi da jeste.
ducca Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 I dalje ne mogu jebeno da verujem koliko Hamilton ima sreće, restartuje 9., na kraju će uzeti podijum do kraja, ili svakako dobar saldo bodova. Neverovatan splet okolnosti po njega. 1
Aleksandar88 Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 I dalje ne mogu jebeno da verujem koliko Hamilton ima sreće, restartuje 9., na kraju će uzeti podijum do kraja, ili svakako dobar saldo bodova. Neverovatan splet okolnosti po njega. Tako mi i treba kad se prerano radujem da je ispao iz trke.
ducca Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Russel zaser definitivno. Još ide da jebe mater Bottasu. Baš mu nije ovo trebalo.
Nesh Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Ovaj covek je neunistiv. Rikverc, jedva se izvlaci, osteceno krilo, morao bi u boks i ekspresno "stize" Safety car, pa ne samo to, nego i Red flag.
Marvin (Paranoid Android) Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Bome i meni deluje da je Botas rešio da zatvara liniju na Tamburelu pri punoj brzini gde Rasel ima ubrzanje da prođe.
fillex Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Meni deluje da je Bottas malo krenuo udesno, ali ništa agresivno, Russel malko cimnuo udesno, naleteo na komad trave, izgubio grip (čuje se dobro da skaču RPM) i onda gotovo. 1
ducca Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Iz Mickovog bolida iza se vidi da je Bottas otišao ulevo neposredno pre nego što je Russel izgubio bolid i zakucao u njega, ne deluje mi da ga je on naveo van staze desno. 1
Jimmy Kowalski Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Nakon gledanja iz svih uglova, odgovornost za incident ide Russellu. Previse agresivan, nepromisljen, nepotrebno.. 2
ducca Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 A tek ova sprdnja gde zaostali za ceo krug odlaze da odvezu gratis krug i onda restart.
Recommended Posts