Jump to content

Featured Replies

spacer.png

spacer.png

• Replies 5.1k
  • Views 273.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Toto je za svaki slučaj kukao Masiju. Perez se pošteno borio za poziciju i nije ništa bezobrazno ili nepošteno uradio, ko to smatra preteranim ili kamikaza vožnjom treba da predje na neki drugi sport.

• Koja hrabrost, koja muda, srce sampiona!!! Decko je imao jednu, jednu jedinu sansu i uzeo ju je! Uzeo je protiv coveka koji je vladao godinama, iznova i iznova. Primil sanse se ukazao i on

• Pa ne bih ih ni ja pustio da se trkaju po ovomeTM, nije stvar u tome. Trke nije bilo, nema sta da se proslavlja sampanjcem na podijumu, nema pobednika, nema bodova, cao zdravo.    Inace, jed

Posted Images

7f9c922fd40721e9196fa9064d34eea6.jpg

Aston

Kome idu konstruktorski bodovi za ovo, Mercedesu?

Ima u pravilniku, cija je farba na bolidu, njemu bodovi..

Jbg ovo vise lici na ovogodisnji Mercedes nego na onaj od pre dve godine koji su u RP prosli put iskopirali, a teoretski ovogodisnji bolidi bi trebali biti isti kao prosle godine uz neka minimalna prilagodjavanja zbog promena u pravilima. Ako su prosle godine i uspeli da prodaju foru da su skidali bolid 3d kamerama ne znam kako ovo mogu da objasne osim da su sada ponovo dozvoljeni customer bolidi. A onda bi bodovi trebalo da idu konstruktoru.

Haas u full Russia modu

bd5a20e9e849d0b70c0aed73a3f41cb7.jpg

3d6667b27545bec1cd0859ab7770a9c4.jpg

Eto nasli su nacina da se Mazepin takmici pod ruskom zastavom :lolol:

bas sam sinoc sedeo sa ekipom belaruskali. oni navijaju za ferrari i kazu da je haas izgleda veoma sporo :D

Haas nije koristio nikakve tokene niti planiraju razvoj bolida nakon testova u Bahreinu, fokus na sledeću sezonu već sad. Ako je Wiliams uspeo da napravi bilo kakav napredak mogao bi Haas da preuzme fenjer.

157189284_2041360056020966_7944071291325

Ja nazalost i dalje ne vidim 1% sanse da se trka u Kanadi dogodi (isto vazi i za Toronto Indi). Ovaj kalendar je pre svega spisak lepih zelja, a sta ce se od toga ostvariti videcemo.

Stigao i Williams

f0def3d70ef888328cbf6499ff79da28.jpg

spacer.png

Haha, prezirem timski rad, tako da se savrseno uklapam u ovo :D