Jump to content

Featured Replies

Definitivno nije Maxov vikend..

• Replies 5.1k
  • Views 274k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Toto je za svaki slučaj kukao Masiju. Perez se pošteno borio za poziciju i nije ništa bezobrazno ili nepošteno uradio, ko to smatra preteranim ili kamikaza vožnjom treba da predje na neki drugi sport.

• Koja hrabrost, koja muda, srce sampiona!!! Decko je imao jednu, jednu jedinu sansu i uzeo ju je! Uzeo je protiv coveka koji je vladao godinama, iznova i iznova. Primil sanse se ukazao i on

• Pa ne bih ih ni ja pustio da se trkaju po ovomeTM, nije stvar u tome. Trke nije bilo, nema sta da se proslavlja sampanjcem na podijumu, nema pobednika, nema bodova, cao zdravo.    Inace, jed

Posted Images

mnogo hteo, mnogo započeo

zaleteo se ko june

Red Bullovi sve brži, čak i Albon može do pobede. Ako bude SC Max i dalje ima popravni, ali uloga favorita mu definitivno ne prija juce i danas, sve je ukazivalo na laganu pobedu.

trebalo bi i kaznu da popije

Ja ne znam - nekad mi bude žao ovog pritiska koji trpi Albon, danas je mogao do pobede i onda čovek nestane - izgubi tempo pa se plus i okrene. Ova trka je definitivno njegova giljotina.

I pobedjuje ko - Hamilton [emoji23]

sjajna, zabavna trka

Luis uzima titulu obišavši vicešampiona za ceo krug. Kakav je Bottas as.

Luis na kraju 50 krugova u tim gumama. Nerealno kako mercedes radi sa gumama.

Lec uprskao stvar..

Zato Vet docekao podijum..

Moze li brz recap?

Nisam stigao da gledam

Vidim da je Lekler 3 :)

kako je to uspeo?

decko je car

kolega mu 4.. ferari posle ocajnog vikenda super pozicije

sta se desilo s Danijem :(

i Maxom :S

Lando uzima bodove, fino

Dok sam pisao, izgleda da je Lekler zajebao -.-

Jedna od najboljih trka ikada
Luis je nadrealan

Ne moze brz recap jbg, probaj da pogledas kasnije, vredi.

Kljuc danas je bio strpljivost i stednja guma, Perez uz Luisa ostao na jednom pitu, na kraju vozili slikove. Vettel bez greske, nikakav spektakl samo je na iskustvo vozio, Leclerc za dlaku, odlican ceo dan, na kraju ga mozda i DRS sjebo jer je blokirao na kočenju. Max najgora trka vrv do sada u karijeri, a bilo je blamova u ranoj fazi RB karijere. Stroll kakav sunovrat na drugom setu guma, očekivan donekle ali P9 je baš loš outcome.

Maestralna voznja Hamiltona.

Max gledaj i uci..

Perez bi posle danasnje trke morao da obezbedi sedište u Red Bullu za 2021, izvukao je iz ovog bolida i guma sve danas.