ducca Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Red Bullovi sve brži, čak i Albon može do pobede. Ako bude SC Max i dalje ima popravni, ali uloga favorita mu definitivno ne prija juce i danas, sve je ukazivalo na laganu pobedu.
ducca Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Ja ne znam - nekad mi bude žao ovog pritiska koji trpi Albon, danas je mogao do pobede i onda čovek nestane - izgubi tempo pa se plus i okrene. Ova trka je definitivno njegova giljotina.I pobedjuje ko - Hamilton [emoji23]
ducca Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Luis uzima titulu obišavši vicešampiona za ceo krug. Kakav je Bottas as.
Alukard Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Luis na kraju 50 krugova u tim gumama. Nerealno kako mercedes radi sa gumama.
Jimmy Kowalski Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Lec uprskao stvar.. Zato Vet docekao podijum..
Have_Fun Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Moze li brz recap? Nisam stigao da gledam Vidim da je Lekler 3 kako je to uspeo? decko je car kolega mu 4.. ferari posle ocajnog vikenda super pozicije sta se desilo s Danijem :( i Maxom :S Lando uzima bodove, fino
Have_Fun Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Dok sam pisao, izgleda da je Lekler zajebao -.-
renne Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Jedna od najboljih trka ikadaLuis je nadrealan
ducca Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Ne moze brz recap jbg, probaj da pogledas kasnije, vredi.Kljuc danas je bio strpljivost i stednja guma, Perez uz Luisa ostao na jednom pitu, na kraju vozili slikove. Vettel bez greske, nikakav spektakl samo je na iskustvo vozio, Leclerc za dlaku, odlican ceo dan, na kraju ga mozda i DRS sjebo jer je blokirao na kočenju. Max najgora trka vrv do sada u karijeri, a bilo je blamova u ranoj fazi RB karijere. Stroll kakav sunovrat na drugom setu guma, očekivan donekle ali P9 je baš loš outcome. 1
Jimmy Kowalski Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Maestralna voznja Hamiltona. Max gledaj i uci..
ducca Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Perez bi posle danasnje trke morao da obezbedi sedište u Red Bullu za 2021, izvukao je iz ovog bolida i guma sve danas.
Recommended Posts