Jump to content

Featured Replies

Ode i Russell jbt

• Replies 5.1k
  • Views 274k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Toto je za svaki slučaj kukao Masiju. Perez se pošteno borio za poziciju i nije ništa bezobrazno ili nepošteno uradio, ko to smatra preteranim ili kamikaza vožnjom treba da predje na neki drugi sport.

• Koja hrabrost, koja muda, srce sampiona!!! Decko je imao jednu, jednu jedinu sansu i uzeo ju je! Uzeo je protiv coveka koji je vladao godinama, iznova i iznova. Primil sanse se ukazao i on

• Pa ne bih ih ni ja pustio da se trkaju po ovomeTM, nije stvar u tome. Trke nije bilo, nema sta da se proslavlja sampanjcem na podijumu, nema pobednika, nema bodova, cao zdravo.    Inace, jed

Posted Images

Sta se ovo desava na kraju, show

Stroll umalo coveka da ubije o.O

Zao mi je Russella :/ mogao do poena

Vozice ce se ipak 5-6 krugova. Mislio sam da ce im trebati vise vremena da uklone dva bolida i delove razasute..

Sta je Perez hteo sa zamenom guma, bio je P3, mladje gume od onih koji su iza njega, neshvatljivo. Vrv su kalkulisali da ce svi u pit i sjebali se

Kvyat wtf Hail.gif

RIP Albonova F1 karijera

Bravo Ric!!!!!!

2 tetovaze? :D

2 crvena bika [emoji23]

I prekidamo dragi gledaoci prenos zbog derbija ukrajinske kosarkaske lige izmedju Prometeja i Kijeva..

Sramota za SK. Alo, UKRAJINSKA KOŠARKA??!!! Jebem vam mater i vama i kladionicama.

Shoey pogledajte na twitteru ko ima.

3. RENAULT 135
4. MCLAREN 134
5. RP 134

Max odustao na sve tri trke odrzane u Italiji..

3 hours ago, ducca said:

RIP Albonova F1 karijera