March 30, 20187 yr Author nije sto su prsli, vec sto je Kershaw izgubio a prsla je Phila kakav epic zajeb u osmom, ajme...
March 30, 20187 yr 27 minutes ago, freakns said: nije sto su prsli, vec sto je Kershaw izgubio a prsla je Phila kakav epic zajeb u osmom, ajme... Pa kad kreten izvadi startera posle 5.1 i 68 pitches gde do tada jos nije primio run
March 30, 20187 yr Nova se izvukao iz prvog ininga, bez dopustenog poena, nakon sve tri pune baze, bez auta. I dalje mi je neverovatno, kada ekipa u ovoj situaciji, ne upise makar run.
March 30, 20187 yr U petom iningu, ponovo sve tri pune baze, bez auta, za Tigerse i jos jednom nista. Verovatno ce sada uslediti kazna, nakon neuspesnog pokusaja sprecavanja kradje druge baze.
March 30, 20187 yr Bice zanimljiv Detroit za gledanje. Miggy i Castellanos za preokret. Posle da vidimo kakav ce Scherzer biti (i Harper, naravno).
March 30, 20187 yr Taman sam pomislio da ce mec u Detroitu zavrsiti taman pred pocetak Nationalsa, kad ne lezi vraze, povreda HP sudije, u bottomu osmog ininga.
March 30, 20187 yr Ma dobro, ovde navijam za obe ekipe. Uvek sam nesto vise gotivio Detroit (zbog powera). Bullpeni ocajni. Ne kapiram da Tigersi ne mogu da sklope makar korektan bullpen. Zimmermann korektan 8 Ks; Nova los, no par puta se volsebno izvukao.
March 30, 20187 yr Videh prvi i cetvrti ining. Uvek ona ista faca, sve u rok sluzbe. Nebitno da li ima nekoga na bazama.