Stela Posted August 26 Posted August 26 Taj kraj, kad se Milena obraca publici i kaze nesto poput hajde idite, sta se cerekate, idite, bezite vise...maestralno. Porodicna prepricavanja imamo kad je baba prvi put gledala i odgovorila joj: idem, idem i napustila prostoriju toliko je bila ubedljiva. Nije uhvatila onaj deo gde pominje mogu ja opet da postanem ministarka. 1 3
Sandens Posted August 26 Posted August 26 meni je u gospodji ministarki ipak najjaci pepi lakovic u ulozi ujka vase. kad pita peru kalenica: a sine, ko si ti uopste? a gaga mu kaze: znate mi nismo uvek bili kalenici, mi smo ranije bili markovici. a pepi: ahaa... pa sad jos manje znam.
zorglub Posted September 6 Posted September 6 Meni je možda i omiljeni ex-YU glumac Dragomir Felba. Stvarno što kaže onaj Boske taxara, kad pomisliš na železničara, mornara/alasa ili seljaka brđanina, njegovo lice dominiralo je SFRJ kinematografijom. Najveći je utisak sa kojom lakoćom i prirodnošću je glumio, za šta je ljudima obično Čutura prva asocijacija, ali je Vujisić umeo da bude zastrašujuć, dok mi je Felba uvek izgledao kao prototip brižnog i razumevajućeg deke. 4
Recommended Posts