Jump to content
IGNORED

PSIHOKRATIJA 2 nova singla posle 26 god.


ljubicasta

Recommended Posts

Predstavljamo vam prvi singl sa trećeg albuma beogradske goth/electro grupe Psihokratija, planiranog za proleće 2018. god, pod nazivom "The Hunting".
Prošle godine, posle 25 god., izdat je drugi album pod nazivom "U teatru misterije" u sklopu diskografskog CD-a izdatog za PMK records. Ovo izdanje najavilo je nastavak rada grupe pod inicijativom osnivača Gorjana Krstića, koji se premijerno oglasio obradom pesme "Fenix" grupe Dobri Isak, za kompilaciju posvećenu ovom bendu.
Pesma je snimljena u studiju "So What" u Beogradu, pod dirigentskom palicom Vanje Kuletina koji je odgovoran i za bubnjeve i perkusije, dok sintisajzere, klavijature i semplove potpisuje sam Gorjan Krstić, i predstavlja arhetipsku priču o traganju za izgubljenom dušom pojedinca u savremenom svetu, koji je i lovac i lovina, i kao takav osuđen na neuspeh.


Drugi singl pod nazivom “Tiranny Of The Soul” snimljen je januara 2018.god. Na vokalu gostovao je Nenad Cvetičanin, poznatiji kao frontmen niškog sastava Arnold Layne. Muziku, tekst, aranžmane, klavijature i sintisajzere potpisuje mastermind grupe, Gorjan Krstić, dok je za bubanj, udaraljke, snimanje i produkciju bio zadužen Vanja Kuletin. Završetak kompletnog novog albuma posle 27 god., očekuje se na proleće ove godine.
 

 

 

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...