Jump to content
IGNORED

Crven ban 2017


Quizmaster

Međunarodno prvenstvo Srbije za anagramiste - Crven ban 2017   

36 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Pored izbora za anagram godine, Savez zagonetača Srbije organizuje i glasanje za "Crven ban 2017", odnosno najbolji vulgarni anagram u prošloj godini.

 

Na spisku je 14 finalnih anagrama iz pomenute kategorije. Glasajte za anagram koji vam se najviše sviđa, a ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri, potvrdite vaše učešće porukom u okviru ovog topika. U anketi će biti nagrađena dva glasača, knjigom "Put ka vrhu 4", u kojoj se nalaze moji najbolji anagrami na srpskom i engleskom jeziku.

 

Glasovi se primaju do 10. februara u podne. U slučaju da dva ili više anagrama budu imala jednak broj glasova, prednost će imati anagram koji je prvi potvrđen u nekoj od poruka glasača.

Edited by Quizmaster
Link to comment

Budući da tradicionalno organizujem forumsku anketu Crven ban i da se anagrami zbog svoje kratke i duhovite forme dopadaju čak i ljudima koji se ne bave enigmatikom, odlučio sam da obradujem i neke forumaše koji ne budu imali sreće u nagradnoj igri. Svima koji budete glasali omogućavam specijalan popust od 50% na moju najnoviju knjigu "Put ka vrhu 4", u kojoj se nalazi pregršt sjajnih anagrama koje sam sastavio u prethodnih tridesetak godina. 

 

To znači da ćete ovu knjigu (koja može da bude i idealan poklon dragoj osobi) moći da nabavite po ceni od 600 dinara. Kasnije ću je prodavati za 10 evra, stoga ne propustite ovu povoljnost :) Ova knjiga je svakako najbolja iz pomenute tetralogije, jer anagrami su moja enigmatska specijalnost - bio sam 14 puta šampion Srbije i pobednik mnogih domaćih i međunarodnih takmičenja. 

Link to comment
  • nautilus pinned this topic
  • 2 weeks later...

Na forumskom glasanju ubedljivo je pobedio anagram o Jorgovanki Tabaković, dok je na zvaničnom glasanju (u kome učestvuju iskusni enigmati) prvo mesto pripalo anagramu o praktikovanju oralnog seksa. Ovaj put ukusi se nisu poklopili kao nekih prethodnih godina, ali sistem glasanja je drukčiji i moguća su odstupanja.

 

Što se tiče nagradne igre, budući da su se javila svega tri forumaša, nagrade će pripasti svoj trojici. Duci Simonović i Dalibor dobijaju knjigu o anagramima, dok Timmy može da preuzme knjigu "Sve je moglo biti drukčije" (prva lipogramska knjiga u srpskoj književnosti bez ijednog slova "A"). Molim dobitnike da mi pošalju u inboks na koju adresu mogu da im pošaljem nagrade.

Link to comment

U knjizi "Put ka vrhu 4" nalaze se i anagrami iz popularne kategorije Crven ban 1f642.png Ukoliko su vam zabavni radovi koji vidite i dopadaju vam se anagrami, sledeći logičan korak je da naručite ovu jedinstvenu knjigu, čiji autor je godinama neprikosnoven u ovoj enigmatskoj disciplini! Narudžbine šaljite na mejl zoradis@eunet.rs ili okrenite mobilni telefon 064/297-3582

 

Put_ka_vrhu_4_Crven_ban.jpg

Link to comment
  • Hamlet Strašni locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...