Durruti Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 On 4.11.2018. at 15:12, Durruti said: Ima i još jedna, koju sam pre nekoliko godina gledao, al da me ubiješ ne mogu da se setim naziva, uglavnom radnje se dešava u DDR, nekoliko porodica se prepliće i znam da sin od jednih idu u vojsku ili avojnu akademiju tako nešto. Mnogo mi se dopala Nađoh i ovo. Iz nekog razloga sam bio ubeđen da je to bila serija, a sad videh da je zapravo tv film. Moguće da je iz više delova, zaboravilo se Der Turm https://www.imdb.com/title/tt2270760/?ref_=vi_md_ti
porucnik vasic Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 On 6.11.2018. at 4:40, Meazza said: Citao sam reviewe za tu seriju, navodno ispada da prikazuju Nemce u povoljnijem svetlu nego sto bi trebalo. Nemam nameru da gledam seriju u kojoj su nacisti prikazani bilo kako drugacije osim kao zveri bez mozga. Проблем је штом они нису били звери без мозга. да су били такви каквим их ти описујеш не би нанели ни приближно зла што су га нанели.
Meazza Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 On 6.11.2018. at 22:15, Durruti said: To će ipak morati sam da proceniš Hide contents Hide contents Dobri i posteni Vermaht sa osecanjima, bad bad SS.
Meazza Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 9 hours ago, porucnik vasic said: Проблем је штом они нису били звери без мозга. да су били такви каквим их ти описујеш не би нанели ни приближно зла што су га нанели. Dobro, ne bez mozga.
porucnik vasic Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 И теби то није интересантно? Зашто? Како?
Meazza Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Ma meni je to vise nego fascinantno, samo mislim da ima boljih izvora od ove igrane nemacke serije.
Fakundo Sava Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 Ko grom iz vedra neba zateče me vest da je startovala treća sezona sa 4 epizode
3opge Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 genijalna serija, kakav spektakl. jedva cekam sledecu sezonu.
Recommended Posts