simetrije Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 1 minute ago, Malvo said: Naslucujem 1 predaju u sledecih sat vremena. Verovatno i pre. Ne znam, nije na nama da dajemo savete tako uspešnom sportisti, ali bi Nolo mogao pogledati snimak meča i poslušati reči starijeg i mudrijeg kolege (opet McEnroe, naravno, parafrazirano) - Ako je lakat, Đoković ne bi trebalo da se napreže i trebalo bi da se povuče, čak i po cenu gubitka slema. Treba gledati širu sliku- pogledajte Federera, ima 36 i osvaja slemove. Đoković ima još 5 komotnih godina. Ne bi smeo da ih reskira.
aram Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 in other news, Sandgren servira za meč protim Thiema
iDemo Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Je l' to opet TV kasni za AO web-sajtom ili je obrnuto?
Ros Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 1 minute ago, aram said: in other news, Sandgren servira za meč protim Thiema a roger gleda, oblizuje se i pita se "da li je moguce da me toliko kenja?!"
iDemo Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 1 minute ago, Ros said: a roger gleda, oblizuje se i pita se "da li je moguce da me toliko kenja?!" Karat ce ga Rafa ruzno.
Ros Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Just now, iDemo said: Karat ce ga Rafa ruzno. jedino ako udari pescana oluja i ostavi sljaku na lejveru
gone fishing Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 prođe zeleni pesak, neviđeno se otvara žreb djokoldu ali avaj
MiddleClass Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 1 minute ago, Ros said: jedino ako udari pescana oluja i ostavi sljaku na lejveru Tennys Sandgren
Mil@n Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 Ja jednostavno ne razumem, standardno ne gledam, stresam se previše, ali čovek je pauzirao 6 meseci (slovima: ŠEST MESECI) i nije zalečio povredu, o čemu se tu jebeno radi? Kakva je to povreda ako čovek ne može za 6 meseci da je sanira.
1n54jd3r Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Just now, Mil@n said: Ja jednostavno ne razumem, standardno ne gledam, stresam se previše, ali čovek je pauzirao 6 meseci (slovima: ŠEST MESECI) i nije zalečio povredu, o čemu se tu jebeno radi? Kakva je to povreda ako čovek ne može za 6 meseci da je sanira. Ona za koju je potrebna hirurska intervencija a Nole nije spreman u 30toj da rizikuje
levi Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Thiem izgubio od ovog rekreativca, stvarno ova mlađa generacija nije ni za kurac,
Recommended Posts