January 22, 20187 yr 1 minute ago, Malvo said: Naslucujem 1 predaju u sledecih sat vremena. Verovatno i pre. Ne znam, nije na nama da dajemo savete tako uspešnom sportisti, ali bi Nolo mogao pogledati snimak meča i poslušati reči starijeg i mudrijeg kolege (opet McEnroe, naravno, parafrazirano) - Ako je lakat, Đoković ne bi trebalo da se napreže i trebalo bi da se povuče, čak i po cenu gubitka slema. Treba gledati širu sliku- pogledajte Federera, ima 36 i osvaja slemove. Đoković ima još 5 komotnih godina. Ne bi smeo da ih reskira.
January 22, 20187 yr 1 minute ago, aram said: in other news, Sandgren servira za meč protim Thiema a roger gleda, oblizuje se i pita se "da li je moguce da me toliko kenja?!"
January 22, 20187 yr 1 minute ago, Ros said: a roger gleda, oblizuje se i pita se "da li je moguce da me toliko kenja?!" Karat ce ga Rafa ruzno.
January 22, 20187 yr Just now, iDemo said: Karat ce ga Rafa ruzno. jedino ako udari pescana oluja i ostavi sljaku na lejveru
January 22, 20187 yr 1 minute ago, Ros said: jedino ako udari pescana oluja i ostavi sljaku na lejveru Tennys Sandgren
January 22, 20187 yr Author Ja jednostavno ne razumem, standardno ne gledam, stresam se previše, ali čovek je pauzirao 6 meseci (slovima: ŠEST MESECI) i nije zalečio povredu, o čemu se tu jebeno radi? Kakva je to povreda ako čovek ne može za 6 meseci da je sanira.
January 22, 20187 yr Just now, Mil@n said: Ja jednostavno ne razumem, standardno ne gledam, stresam se previše, ali čovek je pauzirao 6 meseci (slovima: ŠEST MESECI) i nije zalečio povredu, o čemu se tu jebeno radi? Kakva je to povreda ako čovek ne može za 6 meseci da je sanira. Ona za koju je potrebna hirurska intervencija a Nole nije spreman u 30toj da rizikuje
January 22, 20187 yr Thiem izgubio od ovog rekreativca, stvarno ova mlađa generacija nije ni za kurac,