Jump to content
IGNORED

Australian Open 2018

Mil@n

Recommended Posts

Posted

Dupla na set loptu Kyrgios-a i uze Dimitrov set. 

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1n54jd3r

71

• Timmy

63

• renne

38

• Arkadija

35

Posted

Kirijos je pravo govedo. Cim mu ne ide odmah pocinje da mlati udarce koji nemaju veze sa mozgom.

Posted

I time je jos cudnije sto se Dimitrov raspao protiv takvog goveda na 5:3 u drugom. Ajde Conga sto nije uzeo onih 5:2 i dva mini brejka u tb, ali ovde je tuta imao set i brejk prednosti, i set loptu na svoj servis... Sad drama bez potrebe.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted
1 hour ago, Arkadija said:

Kirijos je pravo govedo. Cim mu ne ide odmah pocinje da mlati udarce koji nemaju veze sa mozgom.

1 hour ago, Zli Gli said:

I time je jos cudnije sto se Dimitrov raspao protiv takvog goveda na 5:3 u drugom. Ajde Conga sto nije uzeo onih 5:2 i dva mini brejka u tb, ali ovde je tuta imao set i brejk prednosti, i set loptu na svoj servis... Sad drama bez potrebe.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ne vidim otkud ovakve ocene?

Kirijos igra odlično, nervira se kada mu sve ne prolazi (poput većine). I Dimitrov odličan.

Posted

Stari Kirjos bi se raspao posle prvog seta, ovaj 2.0 je bolji ali ipak je propustio svoje šanse. Dobiće ga Dimitrov na fitnes.

Posted
24 minutes ago, Ras said:

Ne vidim otkud ovakve ocene?

Kirijos igra odlično, nervira se kada mu sve ne prolazi (poput većine). I Dimitrov odličan.

Super je Ozi, vic igrac, drzak, fali mu malo metodicnosti da izgradi neke poene, ali onda veerovatno ne bi bio Kirjos:) Voleo bih da ga vidim u finalu protiv Djokovica.

Posted

lep meč :)

ali ne mogu da se otmem utisku da se tuta ukenja čim protivnik krene agresivnije...

Posted

kiro i ja iste patike. Sad se osećam moćno, iako je on uzeo milione znojeći se na terenu, a ja ništa nisam uzo a preznojo sam se usisavajući i brišući podove.. :-(

Posted

a kolko je barbari trebalo da se izbori za rodnu ravnopravnost? Pa je tek sad gejm , šet i mac?

Posted (edited)
11 minutes ago, aram said:

lep meč :)

ali ne mogu da se otmem utisku da se tuta ukenja čim protivnik krene agresivnije...

Pa dobro, al dobio je 3 taj-brejka. Dakle, kad je bilo bas gusto, bio je odlican.

Edited by Nesh
Posted
2 minutes ago, nisam ja said:

a kolko je barbari trebalo da se izbori za rodnu ravnopravnost? Pa je tek sad gejm , šet i mac?

Mislim da je promenu naziva predlozio McEnroe uzivo u emisiji.