Yoyogi Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Od svih narodnih nošnji na svetu, kimono je najprepoznatljiviji. Svako zna odakle dolazi. Kyoto, Japan. Devojke, kada sam ih pitao da ih slikam, oduševile se, rekoše "Zato smo se ovako i obukle, da skrenemo pažnju". Ovo je "Kimono walk". Dezeni u tubama, Kyoto je prestonica kimona. Svaka čast toj odeći, naglašava ženske obline Noću, upale svetla pa je još spektakularnije Beše to lep dan u Kjotu.
Lancia Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Vise volim da nosim mini kimono, dolaze do izrazaja moje duge noge.
Yoyogi Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 Kada je dozvoljeno, vole oni i da podviknu.
Yoyogi Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 37 minutes ago, Majo said: Vise volim da nosim mini kimono, dolaze do izrazaja moje duge noge. Više voliš da zagadiš topik, iskreni i lično napravljen.
kud u maglu Simoviću Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 40 minutes ago, Yoyogi said: Više voliš da zagadiš topik, iskreni i lično napravljen. samo nastavi jojogi ove bele čarape i “japanke” su mi uvek bile wtf. jel može neki detalj o tome hvala
pt 2.0 Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ove bele čarape i “japanke” su mi uvek bile wtf. jel može neki detalj o tome Tabi (足袋) are traditional Japanese socks dating back to the 15th century. Ankle-high and with a separation between the big toe and other toes, they are worn by both men and women with zori, geta, and other traditional thonged footwear. Tabi are also essential with traditional clothing—kimono and other wafuku as well as being worn by samurai in the feudal era. The most common colour is white, and white tabi are worn in formal situations such as at tea ceremonies. Men sometimes wear blue or black tabi for travelling. Patterned and coloured tabi are also available and are worn most often by women, though they are gaining popularity among men as well. In contrast to socks that, when pulled on, fit the foot snugly because of their elastic weave, tabi are sewn from cloth cut to form. They are open at the back so they can be slipped on and have a row of fasteners along the opening so they can be closed. meni je najveći wtf geta
3opge Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 generacijama usavrsavano i adaptirano da ne ugazis u psece govno transverzalno postaveljno na put (japanski psi seru precizno)
namenski Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 (edited) Kimono je 1 mizogini oklop, maltretatortm zene: sari je za njega nedostizan Edited January 14, 2018 by namenski
James Marshall Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Mizogin, kako da ne, zato ga i muškarci nose.
gospa buba Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 kase vrati domacin i vidi daguglujete ima nervni slom da ga strefi! sent from bubamoto
mustang Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 (edited) 13 hours ago, Yoyogi said: Ovo je "Kimono walk". Dezeni u tubama, Kyoto je prestonica kimona. Svaka čast toj odeći, naglašava ženske obline samo mogu dobro da se prepoznaju cukljevi, sve ostalo je zatrpano ko novi push up bras iz viktorije little black dress ...samo to imam da dodam. Edited January 15, 2018 by mustang
Lancia Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 27 minutes ago, mustang said: little black dress ...samo to imam da dodam.
zema Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 (edited) majo voli isto sto i ja Edited January 15, 2018 by zema
Recommended Posts