August 9, 20186 yr Author Zaostaje 2400 bodova u trci. Nije da ne moze... Cak mislim da je u svakoj (sem prosle naravno) u poslednjih 10 godina novak imao preko 2400 bodova vise od Rafe u drugoj polovini godine.
August 9, 20186 yr 12 minutes ago, Timmy said: Zaostaje 2400 bodova u trci. Nije da ne moze... Cak mislim da je u svakoj (sem prosle naravno) u poslednjih 10 godina novak imao preko 2400 bodova vise od Rafe u drugoj polovini godine. Pa da, al ako Nadal osvoji sad, bezi mu na 3000+
August 9, 20186 yr jel realno da sk1 prekida preos Zvereva, da bi prenosili dubl Djokerson. kakvi ludaci, ovo nisam nikad video
August 9, 20186 yr 1 hour ago, levi said: jel realno da sk1 prekida preos Zvereva, da bi prenosili dubl Djokerson. kakvi ludaci, ovo nisam nikad video Realno radije bih i gledao Djokersona nego Zverev-Medvedev
August 9, 20186 yr Realno radije bih i gledao Djokersona nego Zverev-Medvedev+ 1Nole tankovao singl zbog dubla. [emoji41]
August 10, 20186 yr Zanimljivo mi da kažete da je Cicipas stabilan mentalno, odgledao sam nešto malo Washingtona, vs Zvereva gde se na nekoj pauzi udario tipa 10 puta pesnicom u glavu i to rekao bih sasvim solidnom snagom, verovatno ima na yt Hawaii Mate 10 Pro
August 10, 20186 yr 4 hours ago, Mil@n said: Zanimljivo mi da kažete da je Cicipas stabilan mentalno, odgledao sam nešto malo Washingtona, vs Zvereva gde se na nekoj pauzi udario tipa 10 puta pesnicom u glavu i to rekao bih sasvim solidnom snagom, verovatno ima na yt Hawaii Mate 10 Pro to je ok u tim godinama (ako si federer) decko je odlican. nisam ga jos cuo u nekom intervjuu, ali ako ne bude arogantni dziber kao cverev, eto mi metadona za post-novak eru (ako ne iskoci neki novi -ic)
August 10, 20186 yr 9 hours ago, goofs said: Tankovao Nolo namerno zbog Sinsija, jasno je 9 hours ago, rođeni said: i meni se čini rad nogu- nula ritern- nula borbenost- minus Ne mogu da verujem da je nedelju dana u Marbelji kod Gmaza i Marka,moglo da poništi mesece krvavog rada.