Grandilof Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 A bilo gotovo sigurno da prestize Rafu do kraja godine... :p
Timmy Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Zaostaje 2400 bodova u trci. Nije da ne moze... Cak mislim da je u svakoj (sem prosle naravno) u poslednjih 10 godina novak imao preko 2400 bodova vise od Rafe u drugoj polovini godine.
Tsai Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 12 minutes ago, Timmy said: Zaostaje 2400 bodova u trci. Nije da ne moze... Cak mislim da je u svakoj (sem prosle naravno) u poslednjih 10 godina novak imao preko 2400 bodova vise od Rafe u drugoj polovini godine. Pa da, al ako Nadal osvoji sad, bezi mu na 3000+
Time Crisis Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Kakva trka, to je verovatno poslednja stvar o kojoj razmišlja.
MiddleClass Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Opet mec karijere anonimus odigra protiv Novaka...
levi Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 jel realno da sk1 prekida preos Zvereva, da bi prenosili dubl Djokerson. kakvi ludaci, ovo nisam nikad video
mire Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 i meni se čini rad nogu- nula ritern- nula borbenost- minus
Time Crisis Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 1 hour ago, levi said: jel realno da sk1 prekida preos Zvereva, da bi prenosili dubl Djokerson. kakvi ludaci, ovo nisam nikad video Realno radije bih i gledao Djokersona nego Zverev-Medvedev
booyaka Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Realno radije bih i gledao Djokersona nego Zverev-Medvedev+ 1Nole tankovao singl zbog dubla. [emoji41]
Mil@n Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 Zanimljivo mi da kažete da je Cicipas stabilan mentalno, odgledao sam nešto malo Washingtona, vs Zvereva gde se na nekoj pauzi udario tipa 10 puta pesnicom u glavu i to rekao bih sasvim solidnom snagom, verovatno ima na yt Hawaii Mate 10 Pro
Ros Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 4 hours ago, Mil@n said: Zanimljivo mi da kažete da je Cicipas stabilan mentalno, odgledao sam nešto malo Washingtona, vs Zvereva gde se na nekoj pauzi udario tipa 10 puta pesnicom u glavu i to rekao bih sasvim solidnom snagom, verovatno ima na yt Hawaii Mate 10 Pro to je ok u tim godinama (ako si federer) decko je odlican. nisam ga jos cuo u nekom intervjuu, ali ako ne bude arogantni dziber kao cverev, eto mi metadona za post-novak eru (ako ne iskoci neki novi -ic)
Arkadija Posted August 10, 2018 Posted August 10, 2018 9 hours ago, goofs said: Tankovao Nolo namerno zbog Sinsija, jasno je 9 hours ago, rođeni said: i meni se čini rad nogu- nula ritern- nula borbenost- minus Ne mogu da verujem da je nedelju dana u Marbelji kod Gmaza i Marka,moglo da poništi mesece krvavog rada.
Recommended Posts