jms_uk Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Piše i da je Endi otkazao učešće na AO.Sent from my iTelephone using Tapatalk
Timmy Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 Sevastova ocekivano prejaka za Aleks. A Djere puko od Kukuskina. I Zimonja je igrao Dohu i sa levim partnerom pukao u prvom kolu.. brate Zimonja, nemoj vise molim te :(
James Marshall Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Ma što, boli ga kurac, uzeo koju hiljadu, za te pare bi morao da drži treninge metar dana.
Jozef K. Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Valjda će biti za naše u stilu prvi se mačići u vodu bacaju.
Timmy Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 8 hours ago, James Marshall said: Ma što, boli ga kurac, uzeo koju hiljadu, za te pare bi morao da drži treninge metar dana. Proverio sam sad, uzeo je 3300 dolara za ucesce. Kad se odbiju porezi mislim da ima oko 2000e. Od osnovnih troskova tu su mu avionska karta i hotel. Verovatno ima jos jednu osobu koju vodi sa sobom... Cenim da su ti troskovi bar tih 2000... Buduci da je od poslednjih 15 turnira ispao u prvom kolu na 14 mislim da novac tu nije faktor. Dosadan sam odavno znam, al mnogo gotivim Zimonju pa mi ovo mrcvarenje tesko pada. A traje vec dve godine...
Timmy Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 A ovo je Doha gde je veca kinta od ostalih srodnih turnira.
Timmy Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 Nego, jel bilo kakvih vesti za Varinku, Delpa i Nisikorija. Ne igraju nigde, jesu zdravi, igraju li na AO? Ne stizu da dodju na red od ostalih kljakavih.
Time Crisis Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 14 minutes ago, Timmy said: Nego, jel bilo kakvih vesti za Varinku, Delpa i Nisikorija. Ne igraju nigde, jesu zdravi, igraju li na AO? Ne stizu da dodju na red od ostalih kljakavih. Nišikori se već povukao
Timmy Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 Jbga. Znaci Filip ako bude igrao sigurno je nosilac.
Malvo Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Kao sto sam napisao, imao je medicinski tajmaut jos u toku prvog seta. Neverovatno mi je da nije odustao odmah posle izgubljenog seta, nego se mlatio ceo drugi set koji je pukao sa sest uzastopnih izgubljenih gemova, a znao da je ga verovatno ceka mesto nosioca na AO. Neverovatno.
Tinman Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Kako stvari stoje i neko od nas da se prijavi igrao bi prvo kolo AO.
keitel Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Delpo će igrati Oklend. Jeste čudno da je preskočio prvu nedelju i izabrao ovu za pripremu ali tako je oduvijek radio.
iDemo Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Dobre vesti za Novakove navijace, Hindustan Times javlja "Ko je je#o, je#o - Deepika se udaje!"
Timmy Posted January 8, 2018 Author Posted January 8, 2018 Endi operisao kuk. Nada se da ce se vratiti za Wimbledon. I ova sezona izgubljena za njega.
Recommended Posts