November 29, 20186 yr 1 hour ago, Arkadija said: Jel taj trenirao Krajinovica? Pre njega karlovića i petkovićku.
December 4, 20186 yr AO promenio pravilo za 5. set, sva 4 GS sad su različita [emoji16]Sent from my SM-N950F
December 6, 20186 yr Pa npr nece se ponoviti djokovic vavrinka iz 2013,jedan od najboljih meceva ikada
December 6, 20186 yr Author Nece se ponoviti jer? Stvarno ne razumem zal za igranjem meceva sa neogranicenim trajanjem.
December 6, 20186 yr A i brze legne lovica od kladze 😋 Kad se setim 4 dana golgote na mecu Iznera i Maua
December 10, 20186 yr Janko nije igrao, koliko dugo? 2 godine? I te dve godine je proveo po operacijama i oporavcima. Kako on uopšte može da igra, a da to nije rekreativno?
December 10, 20186 yr +1 I na sve to kad se doda da ima pune 34 godine,jbt. ne verujem da bi u takvim okolnostima i Fedex dobacio dalje od rekreativnog nivoa
December 11, 20186 yr Author Uvedena nagradavza najboljeg trenera wta. I prvi osvajac Sasa Bajin, trener Osake. Da postoji nagrada poslednjih 10 godina, on bi je uzeo bar 5 puta. Serena, Vozniacku, Azarenka... Ima preko 20 gs tifula covek. Tj ne on naravno nego njegove teniserke. Naomi je za veoma kratko vreme od 68 mesta doveo do GS titule i top5 na listi. Rispekt za Sasu.
December 11, 20186 yr Sa Osakom je imao skok u karijeri jer nije (samo) sparingovao. Kad su joj zvizdali Sasa je bio u fazonu "zao mi je ali danas sam pobedio ja".Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk