MiddleClass Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Dobar derbi. Moramo kvalitet materijalizovati. Partizan malo bolji...
Toni Sumaher Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Just now, renne said: u svemu Mozda, ali to se nije videlo u ovopj bedi od fudbala. Zvezda ocajna, mi pojma nemamo.
elementary Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Verovatno se namazali po telu pa upali goli,znaš ono ratnici i te fore [emoji4] Kakva utakmica kad su highlight bili golaći Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
ljakse Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Iz aviona se vidi razlika u klasi, valjda ćemo imati snage da ih sačekamo negde oko 60. mina kad pocrkaju od mesarenja.
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Just now, Toni Sumaher said: Mozda, ali to se nije videlo u ovopj bedi od fudbala. Zvezda ocajna, mi pojma nemamo. to vidi samo renne
Jozef K. Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Partizan se opredelio za opstrukciju. Neverovatno je da Everton nema karton. Čini mi se lošiji meč od prvog.
Milosh76 Posted December 13, 2017 Author Posted December 13, 2017 Zvezda je imala jednu odlicnu sansu i dve sasvim dobre, Partizan ni sut u okvir gola. ili mozda jedan. Sto je opet bolje nego na proslom Derbiju.
Bright Billy Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 1 minute ago, Jozef K. said: Partizan se opredelio za opstrukciju. Neverovatno je da Everton nema karton. Čini mi se lošiji meč od prvog. mislim da everton ima karton
adasevic Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Pa jesmo bolji, al to je sve toliko lose da mi glupo tako i da gledam. Mi i razmenimo po neki pas, oni ni to, ali za celo poluvreme jedna smislena akcija. DOnald uzasan, Kanga odlican, al u svadji, Krsticic najbolji u vezi, ali i on onako. Pesic ih najvise maltretira, ali cela ekipa ne deluje da igra ono sto zeli. Upali smo u ritam Partizana da se secka puno, da nema igre i da ima dosta prekida i pauza. Ocajna uktamica, a to sto smo mi "bolji" u ovom hrkljusu i nije neka uteha...
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 1 minute ago, renne said: pa ti ne možeš da vidiš kad ne gledaš gledao sam 30ak min i za to vreme video hrkljuš od fudbala. zvezda došla po x, a naše stihijsko igranje ne daje rezultata apropos tuče, ni vi™ niste mutavi
Toni Sumaher Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 1 minute ago, Milosh76 said: Zvezda je imala jednu odlicnu sansu i dve sasvim dobre, Partizan ni sut u okvir gola. ili mozda jedan. Sto je opet bolje nego na proslom Derbiju. Stvarno mi nije jasno sta si ti gledao u poluvfremenu....
Milosh76 Posted December 13, 2017 Author Posted December 13, 2017 U poluvremenu ne gledam nista, cekam da prodje pauza... ajd nabroj mi te vrhunske sanse Partizana... Osim prodora Ozegovica i suta 15 metara od gola... i ovo na kraju. Jos nesto?
valter Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Ovi se bas trude da nas vrate u realnost bede domace lige Renne,hvala za link!!!
adasevic Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Just now, Bright Billy said: mislim da everton ima karton Nema. Imaju 3 kartona, a ovaj treci je dobio Ostojic. 2-3 put je mogao da ga dobije.
Recommended Posts