Hella Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 tačno čoveku dođe da obuče kkk odoru i ponosi se što je različit od morončina s bazfida
koksy Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 ma ko jebe umetnos', valja gledati širu pc sliku.
nezvanova Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Fatih dobio GG za novi film??! a vidim da je u konkurenciji bila i andja sa kambodzanskom pricom...
nezvanova Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 (edited) zanimljiva kritika ovogodisnjeg GG i PC. ja saglasna sa autorkom. nego, je l' tacno ovo za pegi (elizabet mos)? sajentolog sad malo cacnula po netu, to je izgleda bio jedan od glavnih argumenata optuzbi za licemerstvo ovih performansa na GG. tjah, bas mi zao, bice da su nas njen izgled i uloga pegi prevarili (delovala je bas inteligentno, razumno, svesno i nezavisno. e, bas sam razocarana Edited January 11, 2018 by nezvanova
ivy Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 sad gledam aljine..jel to neka tema pa su sve u crnom? ali nijedna jednina aljina u boji kad je i Heidi Klum u crnom onda nesto nije u redu Oo
James Marshall Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Pa zapravo se ovo okupljanje ove godine više vrtilo oko toga (crne aljine kao protest protiv ovih seksualnih napastvovanja) nego oko filmova.
Jimmy Kowalski Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 10 minutes ago, ivy said: sad gledam aljine..jel to neka tema pa su sve u crnom? ali nijedna jednina aljina u boji kad je i Heidi Klum u crnom onda nesto nije u redu Oo A, bilo je, bilo je.. Inace, John Savage je mozda propao kao glumac, ali svaka cast na lepsoj polovini..
James Marshall Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Izgleda ona njega zlostavlja pošto je on obučen u crno
Recommended Posts