January 8, 20187 yr tačno čoveku dođe da obuče kkk odoru i ponosi se što je različit od morončina s bazfida
January 8, 20187 yr Fatih dobio GG za novi film??! a vidim da je u konkurenciji bila i andja sa kambodzanskom pricom...
January 11, 20187 yr zanimljiva kritika ovogodisnjeg GG i PC. ja saglasna sa autorkom. nego, je l' tacno ovo za pegi (elizabet mos)? sajentolog sad malo cacnula po netu, to je izgleda bio jedan od glavnih argumenata optuzbi za licemerstvo ovih performansa na GG. tjah, bas mi zao, bice da su nas njen izgled i uloga pegi prevarili (delovala je bas inteligentno, razumno, svesno i nezavisno. e, bas sam razocarana Edited January 11, 20187 yr by nezvanova
January 11, 20187 yr sad gledam aljine..jel to neka tema pa su sve u crnom? ali nijedna jednina aljina u boji kad je i Heidi Klum u crnom onda nesto nije u redu Oo
January 11, 20187 yr Pa zapravo se ovo okupljanje ove godine više vrtilo oko toga (crne aljine kao protest protiv ovih seksualnih napastvovanja) nego oko filmova.
January 11, 20187 yr 10 minutes ago, ivy said: sad gledam aljine..jel to neka tema pa su sve u crnom? ali nijedna jednina aljina u boji kad je i Heidi Klum u crnom onda nesto nije u redu Oo A, bilo je, bilo je.. Inace, John Savage je mozda propao kao glumac, ali svaka cast na lepsoj polovini..