Boza_zvani_Pub Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Tek sam sada video da je igrala kvalifikacije za AO bila 6. nosioc i ispala u 1. kolu...
Timmy Posted January 27, 2019 Author Posted January 27, 2019 Od promene trenera nista nije kako treba.
Jumanji Posted February 8, 2019 Posted February 8, 2019 Olga i Petar Popovic prekinuli saradnju, posle dva meseca probnog rada.
Timmy Posted February 9, 2019 Author Posted February 9, 2019 Da se vrati kod Koreče. Necu da tražim po tabloidima, verovatno ima, jesu li Olga i Bogdan u vezi? Vidim u komentarima da cesto pominju Bogdana i njihov odnos, a nisam nista cuo.
mlatko Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2019&mm=02&dd=11&nav_id=1504436Jel moguce da je Bajin u opticaju? neb bilo loseInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
El Guapo Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Javlja mi se da će još bolje da se uda.Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
Malvo Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 (edited) Ona ima potencijal u smislu da je dobar napadac, ima jake udarce, a istovremeno je i dovoljno pokretna i okretna. Takvih igracica nema puno, na raznim nivoima kvaliteta. Cak i na najvisem nivou je retkost sresti takav profil. Takve su, recimo, Pliskova, Halep i Osaka, ali je veci broj onih koje sve stavljaju ili na udaranje (Serena, Kvitova, Azarenka), ili na vracanje (Kerber, Voznijacki, Stivens). Iz tog ugla Olga ima potencijal za top 10. Ali dotle joj je put mnogo dugacak. Morace da pokaze zrelost i kao osoba i kao teniserka. Ne koristi glavu dok igra, ne uspeva da se zaustavi i preokrene los tok, precesto glavom uopste nije na terenu ili je vrlo negativno naelektrisana. S takvim ponasanjem nema leba. Gledao sam pre neki dan kako ju je priprosta matora udaracica Flipkens samlela. Bila je kao ovca na klanju, nit zna sta radi niti zasto. Edited April 6, 2019 by Malvo
pasha Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Ima talenat ali po ponasanju bi rekao da je tata Predrag razmazio ceru. Nije bilo ni bajbolje sto su posle jedne titule svi skocili da pisu kako je nova Monika Seles.
Malvo Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Pa i ta titula nije ne znam kakvo dostignuce, jeste WTA trofej, ali po kvalitetu je bio jaci ITF turnir.
Recommended Posts