Jump to content
IGNORED

Svetsko Prvenstvo 2019 - Kvalifikacije

theanswer

43 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
ma i rumuni su imali katastrofa šut, mislim da su plejevi imali iz igre nešto tipa 4 od 20
Ok, to je baš strašno...
  • Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

36

• Joe D

17

• pbg12345

17

• goofs

12

Top Posters In This Topic

Posted

Hrvatska 0/3. Na putu su da ne prođu prvi krug kvalifikacija.

Posted

Kakav erbol Stipanovića sada, teško da sam ovo vidio od profesionalnog košarkaša.

Posted

hrvati i ako prodju ovaj krug, bice im jako jebeno u sledecem posto se rezultati prenose, a oni ukrstaju sa litvanijom i poljskom (i verovatno madjarskom)

zbog tog prenosenja rezultata nije bas svejedno ni mi sto smo izgubili, al ajd nije ni preterano bitno, nemacka je jedna od dve najjace ekipe sa kojima cemo igrati do kraja drugog kruga

Posted

Ove kvalifikacije su apsurd i po tome što ovde raspored igra nadrealno bitnu ulogu, sledeća dva prozora su valjda slobodna za EL i NBA igrače pa će odnos snaga biti skroz drugačiji.

Posted

niko se još nije poklonio Svetom Savi? 

Posted

ne znam samo dal je neko ispratio, ali je FIBA izdala pojašnjenje i SVI rezultati iz prve runde se prenose :D znači i protiv timova koji ne prođu dalje. dobro je da ćemo imati igrače sledeći prozor da uzmemo tu 2 pobede pošto sa ovim rosterom uopšte nisam ubeđen da bi se kvalifikovali. 

Posted

Cekaj, znaci promenili su propozicije takmicenja u sred istog tog takmicenja?

Posted
19 minutes ago, goofs said:

Cekaj, znaci promenili su propozicije takmicenja u sred istog tog takmicenja?

ne bi bilo prvi put kao onda kad su žabari izduvali za ep pa oni proširili ali po njima ovo nije promena, oni su uvek rekli da se bodovi prenose samo su ljudi kontali da se prenose protiv timova koji prođu dalje kao što bi svaki normalan čovek i pomislio. al, eto. 

Posted

pa genijalno :D

jel to hrvati imaju nekog svog u fibi?

mada, kako igraju, nece im ni to pomoci, nisu nesretnici uspeli nizozemsku 7 razlike, tako da verovatno nece ni videti drugog kruga

Posted
On 2/28/2018 at 2:41 PM, pbg12345 said:

pa genijalno :D

jel to hrvati imaju nekog svog u fibi?

mada, kako igraju, nece im ni to pomoci, nisu nesretnici uspeli nizozemsku 7 razlike, tako da verovatno nece ni videti drugog kruga

dobice u Rumuniji,  proci ce dalje. nije nerealno ni Italiju da dobiju. ipak bi tim za zadnje dve tekme trebao biti daleko kvalitetniji.