kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2019 Author Posted July 30, 2019 morgana ima muštuluk neka hajp počne
mustang Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 (edited) setih se sta me je nerviralo...brzina.presporo, neke scene cak i nepotrebne odgledala prvu, sve su mogli zbudziti u 10minuta. ne znam ocu li imati zivaca, uz ovo se popije pola flase viskija. Edited August 17, 2019 by mustang
hansolo Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Kad preguras prvu ep. ide ... (ionako je vise da se podsetis sta je bilo u prvoj sezoni), doduse jeste sporije i tu i tamo previse detalja koji nisu u službi priče nego buduće metodologije ali mene je vozalo (doduse ja volim Fincerovog Zodiaca). Ima nesto u seriji sto je meni drzalo paznju do kraja, (osim estetike). Posle sledi guglanje. Epizodica sa Mensonom je skroz zanimljiva, njegov portret kroz dijalog, negde izmedju prodavac kola tipa muljatora i manipulativnog cinika.
mustang Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 ma znam... gledacu svakako al se setih sta me nerviralo
Arkadija Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Jekl onaj i dalje neubedljiv kao hetero muškarac?
mustang Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 (edited) totalno. zaboravih i taj momenat Edited August 18, 2019 by mustang
mustang Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Vase Visocanstvo, molim Vas da koristite toalet papir kad koristite vecu nuzdu
Mil@n Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 Mindhunter zakiva, ukratko. Jedna od najboljih stvari te tematike u poslednjoj dekadi. Hvala netflikseu.
precog Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 14 minutes ago, Host said: Nemoj da si ljubomorna, pohvalicu i tebe kad zasluzis. Ja inace ne volim procedurale (a ni Fincera), ali je Mindhunter fenomenalno napisana i rezirana serija. Dijalozi glavne postave su uzbudljivi bar koliko i detalji o ubicama i njihovim motivima. Zato mi je zanimljivo sto se zalite da je Holden neubedljiv kao zenskaros kad njegova nesigurnost izbija iz skoro svakog kadra, a ni scenaristi ga ne stede. Meni je po pitanju seksualnosti sumnjivija agentica Carr. Nego, ne secam se kad je Trenchov sin progovorio? hmm, kako mislis sumnjiva po pitanju seksualnosti kad je od pocetka prilicno jasno nagovesteno da igra za drugi tim?
pariah Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 On 17.8.2019. at 18:02, mustang said: setih se sta me je nerviralo...brzina.presporo, neke scene cak i nepotrebne odgledala prvu, sve su mogli zbudziti u 10minuta. ne znam ocu li imati zivaca, uz ovo se popije pola flase viskija. +100 Razvlačenje do kurca.
Sludge Factory Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 Ocigledno ne gledamo istu seriju, meni su prve dve epizode proletele, cak sam hteo da kazem da su malo zbrzane
Arkadija Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Odgledala sam tri epizode, bukvalno su mi proletele. Da me neko podseti, ono što gledamo na početku, pre špice, taj isti lik je bio i na početku svake epizode prve sezone?
3opge Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 odlicno uradjeno, u pravoj meri i na pravi nacin su ukomponovani privatni zivoti agenata za razliku od 99% ostalih serija gde se to uvek pretvori u tesku gnjavazu i otaljavanje.
Milošica Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Odgledao prvu sezonu.Malo je naivno,ali je kul.
Recommended Posts