Jump to content
IGNORED

Mindhunter

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

mindhunter je najbolja serija ove sezone, a fincher je genijalac

seven, zodic, kad jaganjci utihnu, sve je tu. i inteligentna najava s02

:Hail:

Posted

Kojekakva sranja imaju svoj topik, a mindhunter nema, ccc.

Vrhunsko štivo iako mogu smesta da nabrojim par mana. Verovatno je najveća u malom lutanju oko same radnje. Iako sve što se dešava i te kako uvlači u priču, seriji fali neka konstanta u narativu.

Al to je samo obično Vinisanje, serija je I ovako jedna od najboljih poslednjih godina. I genijalno napisana, pre svega dijalozi.

Hawaii Mate 9

Posted

Kojekakva sranja imaju svoj topik, a mindhunter nema, ccc.

Vrhunsko štivo iako mogu smesta da nabrojim par mana. Verovatno je najveća u malom lutanju oko same radnje. Iako sve što se dešava i te kako uvlači u priču, seriji fali neka konstanta u narativu.

Al to je samo obično Vinisanje, serija je I ovako jedna od najboljih poslednjih godina. I genijalno napisana, pre svega dijalozi.

Hawaii Mate 9

+beskonačno

msm da će lutanje da dobije smisla u narednim sezonama. meni je npr vrhunski momenat sa onom izolir trakom, uopšte svaka sekvenca sa tim likom. upočetku sam mislio da će se pojaviti kao neki master slučaj u celoj sezoni, kad ono teaser

finčerovo master delo. vidi se da mu je dobro došao risrč za zodijaka

mil@ne otvori ti topik

Posted

To je BTK, i mene zanima šta planiraju sa njim s obzirom da je uhvaćen tek 2005.

Posted (edited)

To je BTK, i mene zanima šta planiraju sa njim s obzirom da je uhvaćen tek 2005.

ne pratim scenu

pa verovatno ga neće uhvatiti

:fantom:

e

meni je genijalna transformacija agenta forda, naročito kroz vezu sa debi

:naughty:

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Dobar Mindhunter sad sam zavrsio trecu. Napravote temu i splitujte ovo dok ne zavrsim da ne napecem na spojlere.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

izvini moćo

:(

Posted

Isto gledam Mindhunter. Prva epizoda je jako lepo režirana, čak je imala ingeniozan lajtmotiv režiserskog postupka, koji je Fincher iz malog mozga iskopao da problematizuje kritiku oko naratologije i Dostojevskog...

Ovo posle je sprdnja, totalna budalaština sa kojekakvih socioloških studija trabunjanja i smaračka tautologija novoholivudskog...

Posted (edited)

Završio sam sada Mindhunter. Posle je sve praznije i bezveznije. Poslednje dve epizode se vraća Fincher, ali teško je čak i njemu da režira iskonstruisan telefonski imenik, mada je režija poslednje epizode praktično na nivou prve. Ima stvarno sjajnih scena, nadahnutih rešenja, odličnih mesta...

Sve u svemu, prilično slabo. Bilo je katastrofalnih epizoda poput šeste i sedme...

Edited by Ajant23
Posted

bilo je par slabijih epizoda ali sve u svemu serija je ubedljivo najbolja.

Posted

Završio sam sada Mindhunter. Posle je sve praznije i bezveznije. Poslednje dve epizode se vraća Fincher, ali teško je čak i njemu da režira iskonstruisan telefonski imenik, mada je režija poslednje epizode praktično na nivou prve. Ima stvarno sjajnih scena, nadahnutih rešenja, odličnih mesta...

Sve u svemu, prilično slabo. Bilo je katastrofalnih epizoda poput šeste i sedme...

Slazem se

Posted

meni je npr vrhunski momenat sa onom izolir trakom, uopšte svaka sekvenca sa tim likom. upočetku sam mislio da će se pojaviti kao neki master slučaj u celoj sezoni, kad ono teaser

Meni je do jaja geneza odnosa njih dvojice, Bila i Holdena. Bil je iskusniji, Holden je "ruki" ali je i Bilu jasno da je Holden onaj oko koga se sve vrti i iz epizode u epizodu gledamo Bila koji shvata da je Holden potencijalni genije za ono čime se bave. Iako se protivi njegovim metodama u pojedinim momentima, cenim da mu donekle i zavidi. Inače odlično igraju svoje likove obojica i imaju super hemiju.