ljakse Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Super je to što ti sve to gledaš kroz sebe, al ja ti opet kažem da je svako koga je zanimalo, našao način da ima ono što mu treba. Bio iz bg ili iz unutrašnjosti. Doduše, kapiram da stoji priča za takve ljubitelje™ muzike, al tu opet ide onaj primer sa filmofilima. Edited November 14, 2017 by ljakse
Milogled Bluff Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) dobro, bilo je I sabana protiv sloba. mislim bar da je bilo. Naravno da jeste, znam koliko hoces takvih. Zapravo, ne znam skoro nijednog ko je bio za sloba. Kao sto je bilo i pankera i hardkorasa za vlast. Padaju mi na pamet bar dva zajednicka poznanika kod kojih je to bio slucaj ;) Uopste, to pridavanje muzici i muzickom ukusu nekog politickog znacaja je jedna velika besmislica. Edited November 14, 2017 by Milogled Bluff
renne Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 To bilo ono ispod Kule Nebojša, za valjda 15 godina postojanja? to
ljakse Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Padaju mi na pamet bar dva zajednicka poznanika kod kojih je to bio slucaj ;) vačpe jut kru klinačkog benda iz devedesetih? on i tada bio slobov?
ToniAdams Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 to mi skoro reko glavogled I bas me sablaznio. mada sam ga 1 navato da jede pljesku dok je bio strej tedz. pevac, ne glavomil.
ljakse Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 pa ne mora da bude reno vegan ili vegetarijanac ako je xSxEx, osim ako se nije izdavao za to.
ToniAdams Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Ma gde nije, plus je u to vreme delio neke veganske sektaške letke. Zato mi je upečatljiv dogadjaj.
precog Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Ne zajebavaj. Slušao se mobi dik u demokratskoj omladini i u bgd. Ako slušaš alternativu onda si protiv slobe. Ali nije važilo obrnuto. sta su jos slusali u demokratskoj omladini?
ljakse Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Samo to jbg, devedesete, sankcije, nije bilo ništa drugo da se nađe :(
precog Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 pa bila je i riblja corba, jeste bilo strasno, ali ne preterujmo.
ljakse Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Sećam se kad je izašao Radiohead the Bends, ortak je preslušao album kod lika koji je imao kazetu, zapamtio ga celog, dotrčao do mene, otpevao ga u staru kesu od mleka, i onda smo tako slušali i umnožavali dalje :(
zmanic Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Gde je mogao da se prosečni tinejdžer/adolescent informiše o muzici tokom devedesetih, u vreme sankcija, zatvorenih granica, hiperinflacije i opšteg sranja (ako ne računamo državnu televiziju, radio, pirate "Audio Živana" i dva tinejdž časopisa)? Previše se posmatraju stvari iz vizure sadašnjeg trenutka. Na bilo kom buvljaku. Pamtite li "bugare CD-e" ??
zmanic Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 To je izolovan slučaj, a ne pravilo. Možda je neko imao komšiju audofila koji je skupljao ploče godinama. ili je imao sreće da bude potomstvo gen.direktora Genexa/Energoinvesta ili nekog diplomate, ali to su retki slučajevi.Većina ljubitelja muziketm tada nije mogla lako da dođe do novih, a vala ni do starih stvari. Bar pola kolekcije od par iljada diskova mi potice iz perioda.
Recommended Posts