October 28, 20177 yr Banujte ga zbog otkrivanja rl podataka! Tolike godine se trudim da sakrijem svoj vitak stas i šta sad
October 28, 20177 yr Banujte ga zbog otkrivanja rl podataka! Tolike godine se trudim da sakrijem svoj vitak stas i šta sad izvini :(
October 29, 20177 yr Ја сам за да се врати како је увијек било. Мени тај сат љети не игра никакву улогу када у 23.00 сија сунце.I ja sam za to.:ljiga on: U meni sija sunce 24x7 :ljiga off:
October 29, 20177 yr Jedini "problem" sa zimskim/letnjim računanjem vremena je tokom tih par dana posle pomeranja sata. Ako je taj problem uopšte toliki kao što se predstavlja. A kroz to svakodnevno prolaze desetine hiljada ljudi što rade po smenama, što imaju celonoćna dežurstva, što putujući menjaju vremenske zone, što zaglave u provodu do jutarnjih sati... i niko ne diže dževu.
October 29, 20177 yr Author A kroz to svakodnevno prolaze desetine hiljada ljudi što rade po smenama, što imaju celonoćna dežurstva, što putujući menjaju vremenske zone, što zaglave u provodu do jutarnjih sati... i niko ne diže dževu.evo ja sam otvorio topik, a ti me odma napao :( ne sme čovek ni virtuelno da razmišlja i podeli muku Edited October 29, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
October 29, 20177 yr Ma ne ti, nego novinari i "novinari" na sve strane koji se osetiše prozvani da filozofiraju, a sve zato što je neka tamo grupa u evropskom parlamentu rešila da opravda svoje postojanje pa napisali predlog da se batali letnje računanje vremena. Kad se to potroši pisaće ponovo o vakcinama ili o tome kako je asteroid prošao blizu Zemlje.
October 30, 20177 yr A kroz to svakodnevno prolaze desetine hiljada ljudi što rade po smenama, što imaju celonoćna dežurstva, što putujući menjaju vremenske zone, što zaglave u provodu do jutarnjih sati... i niko ne diže dževu. pa kad si si sam kriv, kome da se zalish i kome djeca plachu po celu noc, a drzava ne zarezuje. a natalitet oce <_< Edited October 30, 20177 yr by gospa buba
October 30, 20177 yr Jedini "problem" sa zimskim/letnjim računanjem vremena je tokom tih par dana posle pomeranja sata. Ako je taj problem uopšte toliki kao što se predstavlja. A kroz to svakodnevno prolaze desetine hiljada ljudi što rade po smenama, što imaju celonoćna dežurstva, što putujući menjaju vremenske zone, što zaglave u provodu do jutarnjih sati... i niko ne diže dževu. Znaci doktori lazu? Po toj logici niko nije kukao ni kad je bilo osamnaestocasovno radno vreme, ni ona deca sto su radila po rudnicima u 19 veku nisu kukala. Edited October 30, 20177 yr by Meazza
October 30, 20177 yr Uopšte ne vidim koji je benefit promene letnjeg u zimsko računanje vremena, i obrnuto. Problemi koji nastaju vidim (i osetim), ali uopšte ne vidim šta pozitivno donosi.