Jump to content

letnje računanje vremena

101 members have voted

1. 1. da li ste za ukidanje letnjeg računanja vremena?

• da
      61
    • ne
      40

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Banujte ga zbog otkrivanja rl podataka! Tolike godine se trudim da sakrijem svoj vitak stas i šta sad :cry:

• Author

...

Edited by kud u maglu Simoviću

Banujte ga zbog otkrivanja rl podataka! Tolike godine se trudim da sakrijem svoj vitak stas i šta sad :cry:

izvini :(

zeitumstellung_90535.jpg  :D

Eto, pet sati i mrkli mrak. Koja odvratna glupost.

depresija, here it comes...

Ја сам за да се врати како је увијек било. Мени тај сат љети не игра никакву улогу када у 23.00 сија сунце.

I ja sam za to.

:ljiga on: U meni sija sunce 24x7 :ljiga off:

aj mi shto smo slagali :lolol:

Jedini "problem" sa zimskim/letnjim računanjem vremena je tokom tih par dana posle pomeranja sata. Ako je taj problem uopšte toliki kao što se predstavlja.

A kroz to svakodnevno prolaze desetine hiljada ljudi što rade po smenama, što imaju celonoćna dežurstva, što putujući menjaju vremenske zone, što zaglave u provodu do jutarnjih sati... i niko ne diže dževu.

• Author

A kroz to svakodnevno prolaze desetine hiljada ljudi što rade po smenama, što imaju celonoćna dežurstva, što putujući menjaju vremenske zone, što zaglave u provodu do jutarnjih sati... i niko ne diže dževu.

evo ja sam otvorio topik, a ti me odma napao

:(

ne sme čovek ni virtuelno da razmišlja i podeli muku

Edited by kud u maglu Simoviću

Ma ne ti, nego novinari i "novinari" na sve strane koji se osetiše prozvani da filozofiraju, a sve zato što je neka tamo grupa u evropskom parlamentu rešila da opravda svoje postojanje pa napisali predlog da se batali letnje računanje vremena. Kad se to potroši pisaće ponovo o vakcinama ili o tome kako je asteroid prošao blizu Zemlje.

pa kad si si sam kriv, kome da se zalish :cry:

i kome djeca plachu po celu noc, a drzava ne zarezuje. a natalitet oce <_<

Edited by gospa buba

Jedini "problem" sa zimskim/letnjim računanjem vremena je tokom tih par dana posle pomeranja sata. Ako je taj problem uopšte toliki kao što se predstavlja.

Znaci doktori lazu?

Po toj logici niko nije kukao ni kad je bilo osamnaestocasovno radno vreme, ni ona deca sto su radila po rudnicima u 19 veku nisu kukala.

Edited by Meazza

Uopšte ne vidim koji je benefit promene letnjeg u zimsko računanje vremena, i obrnuto.

Problemi koji nastaju vidim (i osetim), ali uopšte ne vidim šta pozitivno donosi.