Jump to content
IGNORED

letnje računanje vremena

kud u maglu Simoviću

101 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

No, mislim dobija. Ili sam loše obaveštena?

Posted

Realno gubi jerbo ranije smrkavanje

• +1 1
Posted

oooo, jbt: smrkavanje! ko da je smak sveta kad nema dnevnog svetla, ko da nije pronadjena struja i sijalica.

mrzimrzimrzim letnje pomeranje sata. jebala ih produktivnost i usteda. covecanstvo ce propasti zbog brze-bolje-jace utakmice.

poz

• +1 5
Posted

Realno, mrak je zakon.

• +1 3
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Ova tema mi je kao nebo. Tu je, nit ga primećujem, niti ono mene primećuje.

Posted
9 minutes ago, Milošica said:

Realno, mrak je zakon.

Close Up Flirting GIF

• Haha 2
Posted

iz mraka smo došli, u mrak odlazimo

• +1 1
Posted
2 hours ago, Svemir Zeka said:

Ovo odvratno vreme me uspavljuje i komira, fala bogu pa se noćas dobija još jedan sat

Dobija onaj ko zaspi pre tri sata, a meni to u poslednje vreme ne polazi za rukom.

Posted
2 hours ago, le petit nicolas said:

oooo, jbt: smrkavanje! ko da je smak sveta kad nema dnevnog svetla, ko da nije pronadjena struja i sijalica.

Ne znam da li si probala nekad da npr. kosiš travnjak, farbaš ogradu, zidaš šupu, betoniraš stazu... pod sijalicom, nije nimalo zgodno.

Nije smak sveta kada nema dnevnog svetla, ali je mnogo lakše sve što se radi napolju raditi pod dnevnim svetlom.

• +1 3
Posted

severnokoreanci ni ne primete razliku... :fantom:

images(1).jpeg.85551d709750aabfd80b2f46270a05f5.jpeg

• Haha 1
Posted
13 minutes ago, JozoMujica said:

Ne znam da li si probala nekad da npr. kosiš travnjak, farbaš ogradu, zidaš šupu, betoniraš stazu... pod sijalicom, nije nimalo zgodno.

Nije smak sveta kada nema dnevnog svetla, ali je mnogo lakše sve što se radi napolju raditi pod dnevnim svetlom.

ustaneš ranije pa sve stigneš, i da sazidaš šupu i da očistiš sneg na prilazu, a i da pokosiš travu kasnije

:fantom:

• +1 1
Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

ustaneš ranije pa sve stigneš, i da sazidaš šupu i da očistiš sneg na prilazu, a i da pokosiš travu kasnije

:fantom:

Meni nije problem, svoj sam gazda™ pa mogu da radim to kad hoću, šta će onaj što mora od 7-15 da sedi na poslu, dok dođe kući i ruča već je mrak.

A da ustane ranije, odradi i stigne na posao u 7... važi.

• +1 2
Posted
2 minutes ago, JozoMujica said:

Meni nije problem, svoj sam gazda™ pa mogu da radim to kad hoću, šta će onaj što mora od 7-15 da sedi na poslu, dok dođe kući i ruča već je mrak.

A da ustane ranije, odradi i stigne na posao u 7... važi.

čeka vikend ili uzme bolovanje od prošle godine

Posted
4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

čeka vikend ili uzme bolovanje od prošle godine

Staro bolovanje se kaže.

• Haha 1
Posted (edited)
42 minutes ago, JozoMujica said:

dan traje onoliko sati koliko traje, pomerao sat ili ne.

moje resenje su vikendi i majstori (ne zidam sama).

ko ide na posao, ni u jednoj varijanti nista vece ne moze da uradi napolju radnim danom. ako ce natenane, jos da ruca i odmori malo posle posla, narocito. ako imas neki posao, napregnes se, oduzmes od svog komoditeta ili uzmes neki dan godisnjeg odmora i zavrsis ga. 1 sat tu ne igra nikakvu ulogu.

u klimi gde zivim, ako nesto hoces da uradis leti, krenes oko 4 i zavrsavas oko 7 - kad izadje sunce. mozes i od 7 do 9 uvece. dok se nije pomerao sat, to je bilo 3-6, odnosno 6-8.

poz

Edited by le petit nicolas