le petit nicolas Posted October 26 Posted October 26 oooo, jbt: smrkavanje! ko da je smak sveta kad nema dnevnog svetla, ko da nije pronadjena struja i sijalica. mrzimrzimrzim letnje pomeranje sata. jebala ih produktivnost i usteda. covecanstvo ce propasti zbog brze-bolje-jace utakmice. poz 5
Svemir Zeka Posted October 26 Posted October 26 Ova tema mi je kao nebo. Tu je, nit ga primećujem, niti ono mene primećuje.
Zico Posted October 26 Posted October 26 2 hours ago, Svemir Zeka said: Ovo odvratno vreme me uspavljuje i komira, fala bogu pa se noćas dobija još jedan sat Dobija onaj ko zaspi pre tri sata, a meni to u poslednje vreme ne polazi za rukom.
JozoMujica Posted October 26 Posted October 26 2 hours ago, le petit nicolas said: oooo, jbt: smrkavanje! ko da je smak sveta kad nema dnevnog svetla, ko da nije pronadjena struja i sijalica. Ne znam da li si probala nekad da npr. kosiš travnjak, farbaš ogradu, zidaš šupu, betoniraš stazu... pod sijalicom, nije nimalo zgodno. Nije smak sveta kada nema dnevnog svetla, ali je mnogo lakše sve što se radi napolju raditi pod dnevnim svetlom. 3
kud u maglu Simoviću Posted October 26 Author Posted October 26 13 minutes ago, JozoMujica said: Ne znam da li si probala nekad da npr. kosiš travnjak, farbaš ogradu, zidaš šupu, betoniraš stazu... pod sijalicom, nije nimalo zgodno. Nije smak sveta kada nema dnevnog svetla, ali je mnogo lakše sve što se radi napolju raditi pod dnevnim svetlom. ustaneš ranije pa sve stigneš, i da sazidaš šupu i da očistiš sneg na prilazu, a i da pokosiš travu kasnije 1
JozoMujica Posted October 26 Posted October 26 Just now, kud u maglu Simoviću said: ustaneš ranije pa sve stigneš, i da sazidaš šupu i da očistiš sneg na prilazu, a i da pokosiš travu kasnije Meni nije problem, svoj sam gazda™ pa mogu da radim to kad hoću, šta će onaj što mora od 7-15 da sedi na poslu, dok dođe kući i ruča već je mrak. A da ustane ranije, odradi i stigne na posao u 7... važi. 2
kud u maglu Simoviću Posted October 26 Author Posted October 26 2 minutes ago, JozoMujica said: Meni nije problem, svoj sam gazda™ pa mogu da radim to kad hoću, šta će onaj što mora od 7-15 da sedi na poslu, dok dođe kući i ruča već je mrak. A da ustane ranije, odradi i stigne na posao u 7... važi. čeka vikend ili uzme bolovanje od prošle godine
JozoMujica Posted October 26 Posted October 26 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: čeka vikend ili uzme bolovanje od prošle godine Staro bolovanje se kaže. 1
le petit nicolas Posted October 26 Posted October 26 (edited) 42 minutes ago, JozoMujica said: Ne znam da li si probala nekad da npr. kosiš travnjak, farbaš ogradu, zidaš šupu, betoniraš stazu... pod sijalicom, nije nimalo zgodno. Nije smak sveta kada nema dnevnog svetla, ali je mnogo lakše sve što se radi napolju raditi pod dnevnim svetlom. dan traje onoliko sati koliko traje, pomerao sat ili ne. moje resenje su vikendi i majstori (ne zidam sama). ko ide na posao, ni u jednoj varijanti nista vece ne moze da uradi napolju radnim danom. ako ce natenane, jos da ruca i odmori malo posle posla, narocito. ako imas neki posao, napregnes se, oduzmes od svog komoditeta ili uzmes neki dan godisnjeg odmora i zavrsis ga. 1 sat tu ne igra nikakvu ulogu. u klimi gde zivim, ako nesto hoces da uradis leti, krenes oko 4 i zavrsavas oko 7 - kad izadje sunce. mozes i od 7 do 9 uvece. dok se nije pomerao sat, to je bilo 3-6, odnosno 6-8. poz Edited October 26 by le petit nicolas
Recommended Posts