March 27, 20196 yr najtačnije bi bilo da poslednjeg vikenda svakog meseca pomeramo časovnike za po pola sata prema potrebi
March 31, 20196 yr Džaba. Dobra zamisao ali je pogrešio u egzekuciji. Noćas nije postojao trenutak od 2:00h
March 31, 20196 yr 43 minutes ago, Bujodrag said: Noćas nije postojao trenutak od 2:00h bar je pogodio trenutak kad ce da ga stavi
April 1, 20196 yr On 27.3.2019. at 4:59, mustang said: ja sam za fiksno vreme. meni treba mesec dana da se prilagodim. moj bioloski sat to bas dozivljava kao traumu. nema apsolutno potrebe za pomeranjem sata. na zalost zivim u stejtu gde ce to biti jos sledecih 20godina Zar ti ne živiš u Kaliforniji?
April 1, 20196 yr Jedva sam se probudio jutros, i to opet po mraku. Najgora su mi prva tri radna dana dok mi se bioloski časovnik privikne na ukradeni sat...
April 1, 20196 yr 4 hours ago, hazard said: Zar ti ne živiš u Kaliforniji? pa zivim. oni nikad nece promeniti... arizona ima fiksno
April 1, 20196 yr 2 hours ago, Filozof manijak said: Jedva sam se probudio jutros, i to opet po mraku. Najgora su mi prva tri radna dana dok mi se bioloski časovnik privikne na ukradeni sat... Isto, jedva sam se dovukao do posla
April 1, 20196 yr 7 hours ago, mustang said: pa zivim. oni nikad nece promeniti... arizona ima fiksno I ne gledaš vesti, ne klikćeš na link, gde se vidi da ste prošle godine izglasali promenu?