gone fishing Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 najtačnije bi bilo da poslednjeg vikenda svakog meseca pomeramo časovnike za po pola sata prema potrebi Link to comment
Djuro Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 ziv nisam da vidim sta ce Srbima biti #worldsfirstproblem nakon oktobra 2021. Link to comment
Bujodrag Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Džaba. Dobra zamisao ali je pogrešio u egzekuciji. Noćas nije postojao trenutak od 2:00h Link to comment
Joe D Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 43 minutes ago, Bujodrag said: Noćas nije postojao trenutak od 2:00h bar je pogodio trenutak kad ce da ga stavi Link to comment
hazard Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 On 27.3.2019. at 4:59, mustang said: ja sam za fiksno vreme. meni treba mesec dana da se prilagodim. moj bioloski sat to bas dozivljava kao traumu. nema apsolutno potrebe za pomeranjem sata. na zalost zivim u stejtu gde ce to biti jos sledecih 20godina Zar ti ne živiš u Kaliforniji? Link to comment
Filozof manijak Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Jedva sam se probudio jutros, i to opet po mraku. Najgora su mi prva tri radna dana dok mi se bioloski časovnik privikne na ukradeni sat... Link to comment
mustang Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 4 hours ago, hazard said: Zar ti ne živiš u Kaliforniji? pa zivim. oni nikad nece promeniti... arizona ima fiksno Link to comment
Time Crisis Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 2 hours ago, Filozof manijak said: Jedva sam se probudio jutros, i to opet po mraku. Najgora su mi prva tri radna dana dok mi se bioloski časovnik privikne na ukradeni sat... Isto, jedva sam se dovukao do posla Link to comment
hazard Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 7 hours ago, mustang said: pa zivim. oni nikad nece promeniti... arizona ima fiksno I ne gledaš vesti, ne klikćeš na link, gde se vidi da ste prošle godine izglasali promenu? Link to comment
Recommended Posts