March 26, 20196 yr Quote Evropski parlament glasao je za ukidanje letnjeg i zimskog računanja vremena. Izglasano je da se od 2021. godine ukine pomeranje kazaljki, koje se decenijama događalo dva puta godišnje, u martu i oktobru. Zemlje koje planiraju da za stalno ostanu na letnjem računanju vremena trebalo bi da pomere kazaljke poslednji put u martu 2021. godine, a one koje odaberu zimsko računanje vremena podešavaće svoje satove poslednji put u oktobru 2021. godine.
March 26, 20196 yr 'decenijama'. Kad je tačno počela praksa, pošto mi nedavno 1 starija osoba pomenu da se seća kad je počelo, a meni to nekako 'oduvek'? Sad vidim. 70-ih. Edited March 26, 20196 yr by nisam ja
March 26, 20196 yr Od 83 u Srbalja i ostalih Jugoslovena...I ja se secam kad je uvedeno... Sad sam i ja starija osoba? :(
March 26, 20196 yr 26 minutes ago, Azdaja said: Kako će da se bira ko hoće koje vreme ? Molim se alahu da ostanemo na letnjem. Po slobodnom izboru svake zemlje i ja se molim svim bogovima da ostane letnje
March 26, 20196 yr 1 hour ago, radisa said: Od 83 u Srbalja i ostalih Jugoslovena...I ja se secam kad je uvedeno... Sad sam i ja starija osoba? :( Prolece 83. Zimsko vreme je autohtono, letnje je ekonomski imigrant.
March 26, 20196 yr svakog proleća drama kad se prelazi na letnje vreme i ujesen olakšanje kad se vraća zmisko, a sad bi da ostane letnje
March 26, 20196 yr A ja b' menj'o vreme svakih mesec dana. Šta hvali? Konvencije i služe za to da se menjaju.
March 26, 20196 yr Ja sam ako može nekako da bude stalno bar 14 sati dnevno mrak. I da mi se ljudi ne obraćaju
March 26, 20196 yr 12 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ja sam ako može nekako da bude stalno bar 14 sati dnevno mrak. I da mi se ljudi ne obraćaju Isto to, samo dan... :(
March 26, 20196 yr Valjda će se uskladiti sa ostalima ili će sad u svakoj zemlji biti drugo vreme? :P
March 26, 20196 yr Bio bi cirkus da npr mađari i rumuni budu na letnjem a mi na zimskom ili nemačka npr i Francuska ista a Austrija i Italija ne. Mora neko zajedničko rešenje jebem li ga Edited March 26, 20196 yr by Azdaja Francuska