renne Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 28 minutes ago, aram said: @renne i evo vesti od danas:Ukidanje promene vremena ne pre 2021? zahvaljujem mladiću, vrlo ste ljubazni Link to comment
renne Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 ne zajebavam, znaš da sam alergičan na zimsko računanje vremena Link to comment
gospa buba Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Pa po čemu nam je to "prirodno vreme"? Po političkoj odluci od pre 50 i kusur godinau njemu smo se rodili. meni odgovara, ja volim da je nocu noc, dan kako hoce. opet, shtagod geniji odluche, necu da se akam oko toga vishe, kad odluche.najludje me nerviraju likovi koji kad se promeni sat stalno obrachunavaju koliko je po starom sent from bubamoto Link to comment
beta Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 to što smo se rodili u "zimskom" računanju i nije neki argument. rodili smo se i u sfrj pa smo sada u patrljku te zemlje. ja ustajem rano ko veštica, to je tako kako je, ali volim da dnevno svetlo duže traje. posebno u decembru kad zaređa po nekoliko nedelja bez sunca. tad mi dođe da upadnem u hibernaciju do marta. Link to comment
gospa buba Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 svakom neshto odgovara, pa mu to i argument. a to sa sfrj nas i grdje koshta sent from bubamoto Link to comment
renne Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 45 minutes ago, beta kentauri said: to što smo se rodili u "zimskom" računanju i nije neki argument. rodili smo se i u sfrj pa smo sada u patrljku te zemlje. ja ustajem rano ko veštica, to je tako kako je, ali volim da dnevno svetlo duže traje. posebno u decembru kad zaređa po nekoliko nedelja bez sunca. tad mi dođe da upadnem u hibernaciju do marta. +1 ako neko ustaje rano,ja ustajem al' brate sestro, daj i uveče malo sunca Link to comment
Filozof manijak Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Jbg, kad bi moglo da u decembru obdanica traje 12 sati, bilo bi extra, al nas malo zeza nagnutost zemljine ose ... Mislim, odrasli smo na promeni godišnjih doba i promeni dužine obdanice, i sad odjednom fali sunce uveče. Onda najbolje da živimo na ekvatoru, i svima dobro. Link to comment
Frile Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Ja nisam odrastao na promeni dužine obdanice i želim još pola sata sunca kada stignem kući sa posla! Link to comment
Filozof manijak Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Hoću i ja sunce kad idem ujutru na posao! i tako se vrtimo u krug do poslednjeg vikenda u martu Link to comment
renne Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Očigledno da će sve biti odloženo da par godina Link to comment
Timmy Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Da. Jbga. Al valjda ce naci najbolji model. Link to comment
Filozof manijak Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 (edited) Meni se čini da je najbolje da ostave ovako*, i da ništa ne menjaju. Jer ako ukinu promenu računanja, uvek će deo populacije biti nezadovoljan. Ovako su barem svi (ne)zadovoljni.... *ovako - da ostave lepo letnje i zimsko vreme, i mirna Bačka Edited October 30, 2018 by Filozof manijak Link to comment
renne Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 11 minutes ago, Filozof manijak said: Meni se čini da je najbolje da ostave ovako*, i da ništa ne menjaju. Jer ako ukinu promenu računanja, uvek će deo populacije biti nezadovoljan. Ovako su barem svi (ne)zadovoljni.... *ovako - da ostave lepo letnje i zimsko vreme, i mirna Bačka slažem se Link to comment
Recommended Posts