Filozof manijak Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 većina radi od 7, ili čak ranije Link to comment
Timmy Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Gde jbte? Trend je tu vise nego jasan, sve se kasnije pocinje ujutru U Bg nije od 7. To se najbolje vidi po popdnevnom spicu. Do 4 maltene nije guzva (npr gazela). Al od 4.15, pola 5 krece i do 6 ne staje.. Tesko da su to ljudi koji rade od 7 do 3. Link to comment
Malvo Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 (edited) Pa i to zavisi od dela zemlje ili cak dela grada. Na NBG se radi od 9 Ali u drzavnim i javnim sluzbama se radi od 8 ili cak od 7, u unutrasnjosti se, osim mozda Novog Sada, takodje gotovo po pravilu radi najkasnije od 8... S druge strane, unutrasnjost ima i 30-60 minuta lufta oko prevoza... Edited October 29, 2018 by Malvo Link to comment
SNARC Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Meni ovo danas super...tek je 9h a imam osecaj da je bar 11.Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Link to comment
Timmy Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Covek napisa da vecina radi od 7 i ranije. U kom veku ne znam. Link to comment
Malvo Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Just now, SNARC said: Meni ovo danas super...tek je 9h a imam osecaj da je bar 11. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk +1000 Ima i do toga sto je bas lep dan Link to comment
renne Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 11 minutes ago, Filozof manijak said: većina radi od 7, ili čak ranije Većina radi od 9 Link to comment
Malvo Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 NIje bas da vecina radi od 9, to na nivou cele drzave stvarno nije tacno. Po manjim mestima, koja nose onako ugrubo bar pola stanovnistva, se radi najkasnije od 8. I skola takodje pocinje u 8. Link to comment
Filozof manijak Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 (edited) 5 minutes ago, renne said: Većina radi od 9 Možda u Bgdu. u ostatku Srbije se ranije počinje s poslom. Kod mene u N. Sadu. sva JK preduzeća počinju od 7, a gradske ustanove od pola 8. O fabrikama i da ne govorim edit: škole takođe počinju od 7 ili pola 8. Edited October 29, 2018 by Filozof manijak Link to comment
Timmy Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 6 minutes ago, Malvo said: NIje bas da vecina radi od 9, to na nivou cele drzave stvarno nije tacno. Po manjim mestima, koja nose onako ugrubo bar pola stanovnistva, se radi najkasnije od 8. I skola takodje pocinje u 8. Replicirali smo "argumentu" da vecina radi od 7 ili ranije, sto nikako nije tacno. Link to comment
Caligula Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 (edited) 1 hour ago, Meazza said: Meni niposto. 53 minutes ago, Meazza said: +1 Meazo brate ovo mi kontradiktorno i ja i on napisali isto Kako god, poenta je da ujutru drljav odem na posao i kada se vratim kuci tada je ful mrak, dan nekako ne vidim. Bolji mi je jutarnji mrak, cak i romanticniji, nego garava zadimljena noc u 4 popodne. Depresivno bre, makar i samo jedan sat razlike bio u pitanju. Inace mi je najkriticnije sa optimizmom oko polovine decembra, tada kao da sam u picodersko bure upao. Mogu da citam samo jadne ljude, ponizene i uvredjene i gledam "sargarepo ti ne rastes lepo", pod uslovom da u blizini nema brijacha i kanapa. Edited October 29, 2018 by Caligula Link to comment
nisam ja Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 ja bih uveo da se svake nedelje pomera sat. i to random. pa ko se kako snađe. aj u pičku više sa dramosranjem. ovaj bi da ustaje po ovakvom štimungu a onom se sviđa da zalazi u tačno tolko sati. a niko ih ništa i ne pita. Link to comment
Filozof manijak Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Prosto da se zapita čovek kako je funkcionisalo ovo društvio pre '83. Link to comment
Caligula Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 6 minutes ago, Filozof manijak said: Prosto da se zapita čovek kako je funkcionisalo ovo društvio pre '83. Bilo je tesko, jbg Link to comment
renne Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 13 minutes ago, Filozof manijak said: Prosto da se zapita čovek kako je funkcionisalo ovo društvio pre '83. radilo se od 5, pola 6, najkasnije 6 u školu se išlo od 7 Link to comment
Recommended Posts