Timmy Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Prirodno vreme ne postoji. Cak si ga i sam stavio pod navodnike. Tj i ako postoji to nije zimsko vreme. Link to comment
Filozof manijak Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 po geografskom položaju, mi smo na istočnoj granici centralnoevropske zone Link to comment
Timmy Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 3 minutes ago, Filozof manijak said: Da li će dan leti trajati do 21.30 ili 21.30 je meni apsolutno nebitno. Eto, slozismo se Link to comment
pt 2.0 Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 (edited) samo da vam javim da grozno kasnim i kad mi sistem da sat vremena više. Edit. Gle, Renne! Edited October 29, 2018 by pt 2.0 Link to comment
Timmy Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Just now, Filozof manijak said: po geografskom položaju, mi smo na istočnoj granici centralnoevropske zone Hoces reci da je logicnije da imamo isto vreme sa Francuskom i Holandijom, a ne sa Grckom i Rumunijom? Link to comment
renne Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 1 minute ago, Filozof manijak said: po geografskom položaju, mi smo na istočnoj granici centralnoevropske zone a možemo i da budemo na zapadnoj granici +2 zone, zar ne Link to comment
Filozof manijak Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 (edited) 2 minutes ago, Timmy said: Hoces reci da je logicnije da imamo isto vreme sa Francuskom i Holandijom, a ne sa Grckom i Rumunijom? Hoću da kažem da Francuska i Španija npr po geografskom položaju spadaju u griničku vremensku zonu, a po političkoj odluci su prebačene u CET. I da mi više pripadamo CET nego istočnojevropskoj, Najidealnije bi bilo da pomerimo računanje vremena za pola sata edit: hoću da kažem da Francuska nije baš najbolja zemlja za poređenje po ovom pitanju @renne možemo i tako, ali mislim da nam je bolje da budemo u istoj vremenskoj zoni kao i većina EU, kad se već geografski nalazimo ni tamo ni vamo. Edited October 29, 2018 by Filozof manijak Link to comment
Timmy Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Molim za odgovor, da li treba da budemo u zoni sa Francuskom ili Grckom? Sta je tebi logicnije? Link to comment
Willow Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Ako treba nešto da ostaje trajno, neka ostane ovako, sa satom dnevnog svetla bonusa ujutru. Kome ustaje rano baš znači da ne ustaje po mrakčini. Ko ustaje oko devet-deset, pretpostavljam da mu više odogovara varijanta u kojoj mrak pada sat vremena kasnije. Link to comment
Filozof manijak Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 meni je logičnije da budemo sa Nemačkom i Mađarskom. To je moj odgovor Link to comment
Timmy Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Mozes da bezis od odgovora. Ali to sto si rekso znaci: Francuska ne Grcka. Link to comment
renne Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 3 minutes ago, Filozof manijak said: meni je logičnije da budemo sa Nemačkom i Mađarskom. To je moj odgovor I meni je, zato se i nadam da će oni ostati na letnjem računanju Link to comment
Filozof manijak Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 2 minutes ago, Timmy said: Mozes da bezis od odgovora. Ali to sto si rekso znaci: Francuska ne Grcka. Zato što pitanje postavljaš loše. može i ovako da se postavi pitanje: da li ti je logičnije da si u istoj vremenskoj zoni sa Mađarskom ili sa Jordanom? Link to comment
Timmy Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Ako krenemo van Evrope, tek necemo izvuci paralelu. Vremena se menjaju, poslovne i privatne navike, radno vreme i sl. Pre 30 godina ovo je imalo smisla. Sad kad vecina radi od 8, 9 ili cak 10, stara pravila nemaju smisla. Link to comment
Recommended Posts