Frile Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Slažem se da je idealno ustajati zajedno sa suncem, ali to je nerealno. Prvo ne ustajemo svi u isto vreme,na primer meni je i proteklih dana bilo sasvim OK. Drugo, dani se i dalje skraćuju, pa ćemo svejedno uskoro ustajati po mraku. Link to comment
Frile Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 23 minutes ago, Caligula said: Hm. Meni se dopada ideja da dan traje do pola devet leti +1 ma daj šta šta daš samo da ne pada mrak u 4 popodne Link to comment
Filozof manijak Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 zimi svakako pada mrak rano, isti đavo padao u 5 ili 4, ali za nas koji ustajemo rano, mnogo znači bar malo svetla Link to comment
Frile Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Just now, Filozof manijak said: zimi svakako pada mrak rano, isti đavo padao u 5 ili 4, ali za nas koji ustajemo rano, mnogo znači bar malo svetla znači i za nas koji se rano vraćamo sa posla Link to comment
Malvo Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 (edited) Koliko dana ce proci pre no sto deliveri juniti predloze referendum i visemesecno zajebavanje oko toga 1 minute ago, Filozof manijak said: zimi svakako pada mrak rano, isti đavo padao u 5 ili 4, ali za nas koji ustajemo rano, mnogo znači bar malo svetla Ujutro ili uvece Edited October 29, 2018 by Malvo Link to comment
Timmy Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 3 minutes ago, Filozof manijak said: zimi svakako pada mrak rano, isti đavo padao u 5 ili 4, ali za nas koji ustajemo rano, mnogo znači bar malo svetla Kako isto jebote. Meni juce bas bilo bezveze kad shvatih kad je pao mrak. Link to comment
Meazza Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 2 minutes ago, Timmy said: Kako isto jebote. Meni juce bas bilo bezveze kad shvatih kad je pao mrak. +1 Link to comment
Filozof manijak Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 2 minutes ago, Timmy said: Kako isto jebote. Meni juce bas bilo bezveze kad shvatih kad je pao mrak. To ti je zbog promene računanja vremena Da je preko cele godine isto računanje, bez promena, ne bi ni primetio Link to comment
Timmy Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 I da se prebacimo na grcko rumunsko vreme, pa da dan leti traje do 21.30. Ako se budem selio iz Srbije ici cu tamo gde najkasnije pada mrak. Link to comment
Timmy Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 (edited) 3 minutes ago, Filozof manijak said: To ti je zbog promene računanja vremena Da je preko cele godine isto računanje, bez promena, ne bi ni primetio Sta ne bi primetio? Da je mrak zimi u 4, a leti u pola 8. Daj nemoj zajebavati... Na mnogo topica se ne slazem sa drugim pojedincima. I skoro uve razumem tudji ugao gledanja iako ga ne podrzavam. Ali ovde stvarno ne mogu da shvatim zasto je neko za zimsko vreme. Bas bih voleo da neko razlozi situaciju po mesecima, kad svice, kad zalazi i slicno, pa da vidim tu logiku... Edited October 29, 2018 by Timmy Link to comment
renne Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Većina zemalja je za to da ostane na letnjem vremenu, osim par skandinavskih, ali pitanje je šta će ovi našio stručnjaci™ odlučiti Link to comment
Filozof manijak Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 dok meni više odgovara da ostanemo u centralnoevropskom vremenu, zbog mnogo čega. Da li će dan leti trajati do 21.30 ili 21.30 je meni apsolutno nebitno. Link to comment
Filozof manijak Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Just now, Timmy said: Ali ovde stvarno ne mogu da shvatim zasto je neko za zimsko vreme. zato što nam je to "prirodno vreme" U svakom slučaju, suštinski je bitno da ostanemo u CET, pa bilo to zimsko ili letnje računanje (ako se već ukida promena) Link to comment
renne Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 1 minute ago, Filozof manijak said: dok meni više odgovara da ostanemo u centralnoevropskom vremenu, zbog mnogo čega. Da li će dan leti trajati do 21.30 ili 21.30 je meni apsolutno nebitno. E? i meni, može uvek do 21:30 Link to comment
renne Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Just now, Filozof manijak said: zato što nam je to "prirodno vreme" U svakom slučaju, suštinski je bitno da ostanemo u CET, pa bilo to zimsko ili letnje računanje (ako se već ukida promena) Pa po čemu nam je to "prirodno vreme"? Po političkoj odluci od pre 50 i kusur godina Link to comment
Recommended Posts