Jump to content
IGNORED

letnje računanje vremena

kud u maglu Simoviću

101 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

U EU bila anketa?

NIsam znao. 

nigde vest da nađem

Posted
7 minutes ago, Filozof manijak said:

U EU bila anketa?

NIsam znao. 

nigde vest da nađem

bila

milioni učestvovali

Posted

to mi je kul

dok god se držimo iste vremenske zone kao EU, meni odgovara

• 2 weeks later...
Posted

Evropska komisija danas je donela istorijsku odluku - poslednje pomeranje kazaljki na satu desiće se najkasnije u oktobru sledeće godine, a po svemu sudeći ista praksa primeniće se i u Srbiji, samo za sada nije poznato kada.

"Moramo prestati sa pomeranjem kazaljki", poručio je danas predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker. Prema predlogu EK, svaka članica EU bi do aprila 2019. godine trebalo da odluči da li će ostati u zimskom ili letnjem računanju vremena. Poslednje obavezno pomeranje sata na letnje računanje biće u nedelju, 31. marta 2019. godine, a članice koje žele da se vrate na zimsko računanje vremena mogle bi uraditi još jedno, poslednje polugodišnje pomeranje, u nedelju, 27. oktobra 2019. godine. Nakon tog datuma, polugodišnje promene više neće biti moguće.

Posted (edited)

blago vama. ja jedino u arizonu da se preselim...tamo se ne pomera

Edited by mustang
Posted

Ako sam dobro skontao članak (Blic), svaka država će da odluči za sebe. Mother of God.

Posted

Meni je najbolja fora što su doneli tu odluku na osnovu anketice, u kojoj nije učestvovao cak ni 1% od ukupnog broja građana EU (4,_ miliona ljudi). Junkers u nekom skorijem intervjuu sav ponosan sto su u "službi" gradjana. A to da svaka zemlja odluči na čemu će ostati je ludilo.

Posted

već imamo ludilo da su španija i francuska u istoj vremenskoj zoni sa nama, jer su tako odlučili njihovi političari iz ekonomskih razloga, umesto da budu u svojoj priridnoj vremenskoj zoni sa englezima, kako je to objasnio jedan astronom na radiju prekjuče :happy:

- cet je od 7,5 do 22,5 stepeni, nevolja je da smo mi na istočnoj granici, tako da ako odlučimo da zadržimo zimsko računanje vremena leti će svanjavati u 3-3:30 i postavlja se pitanje kome treba dnevno svetlo u to doba  dana

Posted

Najava je da će svi ostati na letnjem, videćemo
Stvarno nam ne treba svetlo u 3 unutro

Posted

Spusti roletne, 

Ustani ranije, 

To znači da uveče vrelina ranije splašnjava. 

Isto se može pitati kome treba mrak u 3 popodne zimi? 

Posted

pa zato ostani na letnjem, pa će i mrak biti kasnije

Posted

Hmmm
Mislim da pričamo istu stvar
Treba nam letnje na +1
Ili zimsko, ali da idemo na +2