Posted October 27, 20177 yr u evropskom parlamentu se pojavila inicijativa za ukidanjem ove prakse. neformalnu grupu evropskih parlamentaraca predvodi pavel svoboda češki poslanik epp-a. ukoliko uspeju ovo da izguraju, a budu imali podršku epp-a napokon će jedna velika glupost ostati iza čovečanstva. ta se tema već našla na dnevnom redu nemačkog i švedskog parlamenta, a poljska vlada je već učinila prve zakonodavne korake po tom pitanju želim im svu sreću o primarnom cilju uštede energije je sada u 21. veku izlišno govoriti, a negativne posledice svi osećamo tih dana. navodno 20% populacije pati od zdravstvenih problema zbog promene bioritma, tih dana je povećan broj saobraćajnih nezgoda, pad produktivnosti... Edited October 27, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
October 27, 20177 yr Ja sam za, ali da ostane letnje računanje, inače je sranje veliko da u pola 20 padne mrak leti
October 27, 20177 yr Ja se zalažem da se letnje vreme pomeri za još jedan sat, pa da dan traje duuuugo uveče... Nek se javi ko je živeo u FRA i nek kaže kako je super kad je dan leti do pola 11...
October 27, 20177 yr Ја сам за да се врати како је увијек било. Мени тај сат љети не игра никакву улогу када у 23.00 сија сунце.
October 27, 20177 yr Author Ја сам за да се врати како је увијек било. Мени тај сат љети не игра никакву улогу када у 23.00 сија сунце. + beskonačno u 23(22:00) treba da je mrak. ja bi bio najsrećniji kada bi svako, ali svako veče bio u 23 u krevetu, a ustajao u 7 redovitost u spavanju je jedan od preduslova za dobro psihofizičko stanje
October 27, 20177 yr Lik koji je izmislio pomeranje sata da bi vredni Nemci za vreme Prvog svetskog rata sto bolje i sto vise...
October 27, 20177 yr Ја сам за да се врати како је увијек било. Мени тај сат љети не игра никакву улогу када у 23.00 сија сунце.Ti se ne računaš
October 27, 20177 yr mogli bi da nas podele u grupe, par) 2 sata duzi dan - tu sam ja nepar) mrkli mrak u 17h - tu ko hoce Edited October 27, 20177 yr by Sara
October 27, 20177 yr Author taman. do 19 se završi poslednji obrok, lagana šetnjica, malo blejka uz tv/knjigu/porodicu/društvo, za to vreme melatonin odradi svoje i u 23 svira truba za počinak. jednom rečju živeti u harmoniji sa okruženjem e ^ Edited October 27, 20177 yr by kud u maglu Simoviću