Jump to content

letnje računanje vremena

101 members have voted

1. 1. da li ste za ukidanje letnjeg računanja vremena?

• da
      61
    • ne
      40

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

u evropskom parlamentu se pojavila inicijativa za ukidanjem ove prakse. neformalnu grupu evropskih parlamentaraca predvodi pavel svoboda češki poslanik epp-a. ukoliko uspeju ovo da izguraju, a budu imali podršku epp-a napokon će jedna velika glupost ostati iza čovečanstva. 

ta se tema već našla na dnevnom redu nemačkog i švedskog parlamenta, a poljska vlada je već učinila prve zakonodavne korake po tom pitanju

želim im svu sreću

o primarnom cilju uštede energije je sada u 21. veku izlišno govoriti, a negativne posledice svi osećamo tih dana. navodno 20% populacije pati od zdravstvenih problema zbog promene bioritma, tih dana je povećan broj saobraćajnih nezgoda, pad produktivnosti...

10wpkwl.png

Edited by kud u maglu Simoviću

• Replies 1k
  • Views 74.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ja sam za, ali da ostane letnje računanje, inače je sranje veliko da u pola 20 padne mrak leti

• Author

koliko me sećanje služi zimsko vreme je original?

:unsure:

Jeste na žalost

Prema tome bolje je da ostane zimsko i letnje vreme.

Ja se zalažem da se letnje vreme pomeri za još jedan sat, pa da dan traje duuuugo uveče...

Nek se javi ko je živeo u FRA i nek kaže kako je super kad je dan leti do pola 11...

Ja sam za to da se sat stalno pomera tako da u 5 popodne bude mrak

Ја сам за да се врати како је увијек било. Мени тај сат љети не игра никакву улогу када у 23.00 сија сунце.

• Author

Ја сам за да се врати како је увијек било. Мени тај сат љети не игра никакву улогу када у 23.00 сија сунце.

+ beskonačno

u 23(22:00) treba  da je mrak. ja bi bio najsrećniji kada bi svako, ali svako veče bio u 23 u krevetu, a ustajao u 7

redovitost u spavanju je jedan od preduslova za dobro psihofizičko stanje

Lik koji je izmislio pomeranje sata da bi vredni Nemci za vreme Prvog svetskog rata sto bolje i sto vise...

waltherrathenau.jpg

Ti se ne računaš

Ћуј сад то. Да се замјенимо годину дана, па ћу да те питам.

Ne. Ali neću da 21.6. padne mrak u 19.30, rano je

mogli bi da nas podele u grupe,

par) 2 sata duzi dan  - tu sam ja

nepar) mrkli mrak u 17h - tu ko hoce

Edited by Sara

• Author

taman. do 19 se završi poslednji obrok, lagana šetnjica, malo blejka uz tv/knjigu/porodicu/društvo, za to vreme melatonin odradi svoje i u 23 svira truba za počinak. jednom rečju živeti u harmoniji sa okruženjem

e

^

Edited by kud u maglu Simoviću