Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

O boze jeste bizgov :lol:. Sudije brljaju uzasno, morali su dati advance onde Sixersima, jos ono je bilo u shooting motion-u Covingtona za bacanja.

Posted (edited)

Drama u zavrsnici Den Vs NO

edit: odose u produzetke

Edited by 1n54jd3r
Posted

Ed Maloj uspeo donekle da upropasti najbolju tekmu sezone.

Dobro bilo i u Denveru. Pelikansi ispustili 18 razlike, pojavio se Trej Lajls, Plamli zaustavio Bugija u zavrsnici. A Dzentrijev napad za pobedu u regularnom je bio Dzru 1 na 1 gde ga ruki izblokirao na sutu.

Posted
Što Teodosić nije igrao sinoć?
planirana pauza, kontrolisano mu povecavaju minute...

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Posted

Od kad se Mirota vratio, Bullsi razvaljuju

5 uzastopnih pobeda!!!

Plejof je tuuu!

Posted

Fino odigrao Plamli sinoc za Denver. Ona blokada na kraju je bila kljucna. Plus prvi put da su uhvatili loptu u podbacivanju :D

Posted
1 hour ago, salerokada said:

Što Teodosić nije igrao sinoć?

kaze doc da jos nije spreman za obe utakmice back-to-backa, igrace protiv miamija.

Posted
9 hours ago, theanswer said:

Ed Maloj uspeo donekle da upropasti najbolju tekmu sezone.

Dobro bilo i u Denveru. Pelikansi ispustili 18 razlike, pojavio se Trej Lajls, Plamli zaustavio Bugija u zavrsnici. A Dzentrijev napad za pobedu u regularnom je bio Dzru 1 na 1 gde ga ruki izblokirao na sutu.

Lyles se pojavio pre par tekmi, mogao bi da postane redovan clan rotacije... i Plumlee zadnje 3-4 odigrao odlicno. a sinoc se pojavio Torrey Craig. napadacki i nije neka furija, ali odlican defener. on i Harris mogu potpuno da uguse spoljnu liniju protivnika. bice guzve za minute u Denveru

Posted

Negde sam pročitao da Teodosić još uvek nije izgubio ni jednu utakmicu u NBA. Ali ako mi se dobro čini odigrao je samo 4 meča. 

Posted

pa da, prve dve i sad ove dve

mora da si tako nesto procitao u blicu

oni imaju te ludacke tekstove o srbima u nba

kad bi se covek informisao o nba iskljucivo iz blica, bio bi ubedjen da su nasi tamo glavne i jedine zvezde, a ovi ameri pomocno osoblje :D 

Posted (edited)

njihovo osvajanje svetskog prvenstva i pobeda nad brazilom na istom mi palo na pamet dok sam kucao ovo :) 

Edited by pbg12345
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...