Jump to content

NBA 2017/18

66 members have voted

1. 1. prsten

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

O boze jeste bizgov :lol:. Sudije brljaju uzasno, morali su dati advance onde Sixersima, jos ono je bilo u shooting motion-u Covingtona za bacanja.

Drama u zavrsnici Den Vs NO

edit: odose u produzetke

Edited by 1n54jd3r

• Author

Ed Maloj uspeo donekle da upropasti najbolju tekmu sezone.

Dobro bilo i u Denveru. Pelikansi ispustili 18 razlike, pojavio se Trej Lajls, Plamli zaustavio Bugija u zavrsnici. A Dzentrijev napad za pobedu u regularnom je bio Dzru 1 na 1 gde ga ruki izblokirao na sutu.

Što Teodosić nije igrao sinoć?

planirana pauza, kontrolisano mu povecavaju minute...

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Od kad se Mirota vratio, Bullsi razvaljuju

5 uzastopnih pobeda!!!

Plejof je tuuu!

Fino odigrao Plamli sinoc za Denver. Ona blokada na kraju je bila kljucna. Plus prvi put da su uhvatili loptu u podbacivanju :D

1 hour ago, salerokada said:

kaze doc da jos nije spreman za obe utakmice back-to-backa, igrace protiv miamija.

Kad ce Bjelica? :(

9 hours ago, theanswer said:

Ed Maloj uspeo donekle da upropasti najbolju tekmu sezone.

Dobro bilo i u Denveru. Pelikansi ispustili 18 razlike, pojavio se Trej Lajls, Plamli zaustavio Bugija u zavrsnici. A Dzentrijev napad za pobedu u regularnom je bio Dzru 1 na 1 gde ga ruki izblokirao na sutu.

Lyles se pojavio pre par tekmi, mogao bi da postane redovan clan rotacije... i Plumlee zadnje 3-4 odigrao odlicno. a sinoc se pojavio Torrey Craig. napadacki i nije neka furija, ali odlican defener. on i Harris mogu potpuno da uguse spoljnu liniju protivnika. bice guzve za minute u Denveru

Negde sam pročitao da Teodosić još uvek nije izgubio ni jednu utakmicu u NBA. Ali ako mi se dobro čini odigrao je samo 4 meča. 

pa da, prve dve i sad ove dve

mora da si tako nesto procitao u blicu

oni imaju te ludacke tekstove o srbima u nba

kad bi se covek informisao o nba iskljucivo iz blica, bio bi ubedjen da su nasi tamo glavne i jedine zvezde, a ovi ameri pomocno osoblje :D 

Ko S.Koreja smo :fantom:

njihovo osvajanje svetskog prvenstva i pobeda nad brazilom na istom mi palo na pamet dok sam kucao ovo :) 

Edited by pbg12345

Guest
This topic is now closed to further replies.