Joe D Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 sto se kaze, danas svi sutiraju trojke. kad sam u mecu bruklin - atlanta video suterski obracun dedmona i mozgova mal se nisam slogirao.
kralj Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 A i Hasan nagovestio da nije najgori. Doduše, drugu je neoprezno nagazio. Sent from my iPhone using Tapatalk
pbg12345 Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 sto se kaze, danas svi sutiraju trojke. kad sam u mecu bruklin - atlanta video suterski obracun dedmona i mozgova mal se nisam slogirao. +1 koliko sinoc obracun trojkasa vucevica i marka gasola :D do pre godinu, dve nisu ni pokusavali, a sad se raspistoljili ko da ih je pravio nebojsa covic licno
freakns Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 sto se kaze, danas svi sutiraju trojke. kad sam u mecu bruklin - atlanta video suterski obracun dedmona i mozgova mal se nisam slogirao.
Rick.James Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Večeras Warlando dobija lagano Bullse, Boston gubi od OKC, na koji način Warlando postaje i zvanično #1 tim lige. Hype!!!
Have_Fun Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Nance slomio kost sake Out 4-8 nedelja Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Calavera Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 drummond veceras pogodio 14/16 slobodnih, oborio rekord po broju ubacenih slobodnih na tekmi. prosli put mu je za 13 pogodaka trebalo 36 bacanja. stvarno deluje kao novi covek, ali videcemo kako ce se ponasati sad kad ljudi zapravo pomisle da je real deal.
Aleksandar88 Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Jbni Maloun. Ovaj da 10 poena, igra odlično i on ga izvodi posle 6 minuta. Sent from my iPhone using Tapatalk
Aleksandar88 Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Bizli i Barton dominiraju u organizaciji napada. Ne zna se odakle preti veći brainfart. Sent from my iPhone using Tapatalk
Aleksandar88 Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Čudna li čuda. Kad das loptu Milsapu i Herisu da rešavaju i Mudieju da otpocne napade koševi ulaze. Sent from my iPhone using Tapatalk
mjone Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Oklahoma - Boston fina utakmica, Kyrie i Horford izdominirali u 4. cetvritini, utisci: - Melo je cancer i u Oklahomi, ne znam sta im je trebalo da ga dovode - Westbrook i dalje buzdovan - Paul George ce da pobegne glavom bez obzira - Boston je totalno simpaticna ekipa, Kyrie zrelije igra, cima se i u odbrani, krade lopte a i dalje preuzima u 4. cetvrtini kada treba, velika steta sto se Hayward povredio
Have_Fun Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 dobar A gledajuci ovo sinoc, imao sam par flashbackova :/
Calavera Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 trenutno je all-star kandidat, mada treba ocekivati da mu suterski procenti malo splasnu u nastavku sezone
Rick.James Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Čim sam ono postovao bilo mi je jasno da sam počinio jinx neviđenih razmera...
Recommended Posts