ducca Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 i dalje ne verujem da je magic zrtvovao russella da utopi mozgova. decko deluje odlicno ove sezone. na drugoj strani booker, james i len kupi skokove u odbrani. sunsi sasvim druga ekipa od kada ih vodi pristojan trener. zanimljiva tekma u brooklynu. Jel Triano ostaje na duze ili se i dalje traze resenje? Covek radi odlican posao za sad
Rick.James Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Večeras poslastica za sve košarkaške sladokurce - veliki derbi NBA lige...dve najbolje ekipe... Memphis-Orlando.............
Sandens Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Jel Triano ostaje na duze ili se i dalje traze resenje? Covek radi odlican posao za sad ostaje sigurno do kraja sezone. videce se za dalje, moja pretpostavka je da ce sarver da se otvori za neko jace trenersko ime sa koledza, tony bennett (virginia) i jay wright (villanova) mi padaju na pamet.
Timmy Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Kako ovi ne jebu Bogdana u napadu, a i on se nesto ne trudi i ne trazi loptu, jedan sut za 8 minuta.
Timmy Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Ja ovde gledam, nisam se trudio da trazim http://st.xrivonet.info/h12.html#2
kralj Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Zreo je Jokara za tripl Sent from my iPhone using Tapatalk
Aleksandar88 Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Kouč sisa izvodi Jokica na 2 poena od tripl dabla. Sedam minuta pre kraja i na trideset poena prednosti. Sent from my iPhone using Tapatalk
J.R. Cash Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Divno je kako Portland uvek nadje nacin da prospe utakmicu. Sta treba da se desi pa da izgubimo od ovih mucenika, da se CJ pretvori u Stefana Pota? Stize!
levi Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Ne pričate da je Indiana zviznula i Cle u gostima Mada njih u poslednje vreme nema ko nije
kralj Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Jure Dončića. Sent from my iPhone using Tapatalk
Joe D Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Oni ionako imaju Bruklinov pik. Mozda hoce da budu sigurni. Bjelica drugi u ligi po procentu za tri.
Recommended Posts