pbg12345 Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 1 hour ago, 1n54jd3r said: Niko nije ni tvrdio da je Jokic neki reper i bazni index za vrednost igraca pa da sve druge poredimo u odnosu na njega... Elem, Buker sa ovih 158mil je najplaceniji sportista 21-godisnjak u istoriji? jbt stvarno 21 godina bio sam ubedjen da je bar dve godine stariji uopste dosta mladih igraca imaju, moze se lako desiti da budu najmladji u ligi a i trener mlad mrzi me da trazim, ali kapiram da je medju najmladjima u ligi
pbg12345 Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 nego, ne znam da li me utisak vara zbog mog povisenog/povracenog interesovanja za nba u proteklih godinu/dve, ali mi svakako deluje da ima dosta zanimljivih ekipa za pracenje, bez obzira na ono sto radi gsw
Amos Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Ima zanimljivosti za gledanje i to koliko hoces. Samo ce se u sustini pratiti borba za ulazak u plejof na zapadu i top 4 na istoku (plus klasicni derbiji kad se sezona zahukta) Sto se mene tice, Dalas, Denver, Finiks, Juta i Kingsi na zapadu, Boston/Fila/Cikago na istoku. Nadam se da cu uspeti da prigusim drame oko Lejkersa i Kawhija sto je vise moguce uz uobicajeno ignorisanje Hjustona.
pbg12345 Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 ciljam na upravo ovo sto si napisao u drugom delu posta vecina nabrojanih ekipa nije u onoj grupi najboljih (iza gsw), a opet ce ih biti zanimljivo gledati/pratiti ako nista zbog razvoja igraca a i samih ekipa
spaceploitator Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 (edited) 34 minutes ago, bradilko said: što ne može da igra više od 30 minuta? pitaj Stottsa, al kapiram klasika, težak je i spor, plus ima slab range što ga čini minus igračem protiv mnogih postava, pa mu je minutažu limitirao maltene na pola tekme u protekloj sezoni. Naravno da ima i dosta kvaliteta pa im je jako bitan dok je u igri, ali je šteta što ne može duže da doprinosi. Edited July 8, 2018 by spaceploitator
pbg12345 Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 pa ima toga, ali ima i da su imali u ekipi rukija na njegovoj poziciji i to prilicno visoko biranog, pa su i njemu davali minute
1n54jd3r Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 47 minutes ago, Mos said: Sto se mene tice, Dalas, Denver, Finiks, Juta i Kingsi na zapadu, Boston/Fila/Cikago na istoku. Sve +1, ali ziv nisam da cujem za Cikagou
1n54jd3r Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Kakav carski naslov po nasim medijima: DIVCU PROPAO POSAO VREDAN 80M$, LAVIN OSTAJE U ČIKAGU
goofs Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 2 hours ago, 1n54jd3r said: goofs uveo Jokaru u pricu kada smo diskutovali Nurkicev ugovor...na stranu sve, ima ih smisla porediti prosto iz razloga jer su istih godina, igraju istu poziciju, borili se za minute u istom timu i poticu sa istog prostora Ja sam ga uveo kao reper bas zbog toga sto si napisao, plus imam utisak (nisam detaljno proveravao) da je od odlaska u Portland u svakoj utakmici protiv Denvera bio bolji od Jokica. No, nije to sve bitno, ponovicu, ne ocekuje se da ce dobiti ugovor iole blizu Jokicevom, ali ovo mi zaista deluje premalo. Od centara u ligi bolji ugovor imaju i Vajtsajd, i pomenuti Mozgov, Tristan fakin Tompson, ludi Noa, nesrecni Bizmark Bijombo, Enes Karter, Mahinmi, Valancijunas i Dijeng. Nurkic je dobio nesto u rangu Omara fakin Asika, a njegova druga sezona je bolja od Asikove najbolje u karijeri. U svakom slucaju mislim da je Jusuf bolji od svih nabrojanih, i da je blizi Jokicu nego njima, a platezno je zapravo ispod njih. A dosta od tih ugovora je potpisano i pre rasta salary capa. Sve mi je to jako cudno,
Apollo Creed Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 12 minutes ago, 1n54jd3r said: Kakav carski naslov po nasim medijima: DIVCU PROPAO POSAO VREDAN 80M$, LAVIN OSTAJE U ČIKAGU Vlade Divac, generalni menadžer Kingsa, u subotu ponudio je Lavinu četvorogodišnji ugovor vredan 80 miliona dolara, međutim kako je on bio ograničeno slobodan igrač Bulsi su imali pravo da izjednače cifru i da ga zadrže u redovima. Bulsi su to u nedelju i uradili, prenosi novinar "YAHOO" Šems Čaranija. Sakramento je hteo da upari Foksa, Bogdanovića i Lavina, ali Bulsi nisu želeli da puste nekadašnjeg šampiona u zakucavanjima. Lavin je početkom 2017. godine pokidao prednji ukršteni ligament kolena, potom je trejdovan Čikago Bulse, za koje je debitova sredinom prošle sezone. Odigrao je samo 24 meča i prosečno beležio je 16,7 poena, 3,9 asistencija i tri skokova. Divac veoma ceni Lavina, skoro je izjavio da ga vidi kao jednog og najboljih bekova lige u budućnosti, međutim Zek će ostati u Čikago naredne četiri godine.
pbg12345 Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 koji vucevic eto njega u moraci za 2-3 meseca mada sad kad je nabacio sut za tri bice medju boljim centrima prestiznog evroligaskog takmicenja
1n54jd3r Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Da li me utisak vara ili je u danasnjoj nba mnogo veci uticaj GM-a i front office-a u odnosu na coaching staff? Takodje, to jos vise naglasava polarizaciju izmedju kvalitetnih fransiza i onih koje su zaglavljene u decenijskim rebuild...da sumiram, kao da se gubi sloj "korektno" vodjenih fransiza, ostaju samo mudre naspram totalno idiotskih sa kojima se sprdaju
iDemo Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Mozgov i Zaza, tandem snova - #onokad Rabotnički bude hteo sa igra sa dva centra, ne? Vlade Divac, generalni menadžer Kingsa, u subotu ponudio je Lavinu četvorogodišnji ugovor vredan 80 miliona dolara, međutim kako je on bio ograničeno slobodan igrač Bulsi su imali pravo da izjednače cifru i da ga zadrže u redovima.Bulsi su to u nedelju i uradili, prenosi novinar "YAHOO" Šems Čaranija. Sakramento je hteo da upari Foksa, Bogdanovića i Lavina, ali Bulsi nisu želeli da puste nekadašnjeg šampiona u zakucavanjima. Lavin je početkom 2017. godine pokidao prednji ukršteni ligament kolena, potom je trejdovan Čikago Bulse, za koje je debitova sredinom prošle sezone. Odigrao je samo 24 meča i prosečno beležio je 16,7 poena, 3,9 asistencija i tri skokova. Divac veoma ceni Lavina, skoro je izjavio da ga vidi kao jednog og najboljih bekova lige u budućnosti, međutim Zek će ostati u Čikago naredne četiri godine. Sent from my SM-G900I using Tapatalk
Recommended Posts