Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Best case scenario, gube 4-2 od Pelicansa u prvom kolu plejofa. 

Posted
50 minutes ago, 1n54jd3r said:

Visoki igraci koji su se citavu karijeru krljali pod kosem, u veteranskim godinama (Rasid Valas je pricao o ovome) pokusavaju da se izvlace na trojku i beze od kontakta ne bi li sebi produzili igracki vek...ova taktika koju su navodno zamislili Lejkersi je suprotna od toga...nema previse logike, ali dajmo sansu inovativnom duhu :D

ima logike za spoljne igrace, kao sto u tekstu i spominju mj i kb. kako stare opada im startnost i trcanje ih vise umara, a obicno i otezaju malo pa im guzenje dole lakse pada

Posted

Melo na izlaznim vratima OKC, u toku je finaliziranje detalja sa njegovim predstavnicima... 

Posted
20 minutes ago, arheolog1981 said:

Melo na izlaznim vratima OKC, u toku je finaliziranje detalja sa njegovim predstavnicima... 

A. Smith forsira ideju da on treba da se upari sa Lebronom u LAL...ne bih ga uzeo ni za vet minimum

Posted
6 minutes ago, 1n54jd3r said:

A. Smith forsira ideju da on treba da se upari sa Lebronom u LAL...ne bih ga uzeo ni za vet minimum

A. Smith je po meni morončina neopevana :) Bukvalno, šta on kaže uraditi kontra... 

Posted
13 minutes ago, arheolog1981 said:

A. Smith je po meni morončina neopevana :) Bukvalno, šta on kaže uraditi kontra... 

+1 pompezni galamdzija...

Posted

Ono stedi im samo 100 milki, mozda da je Jordan licno u prime pa da razmisle. :D

Posted

Ustedeo i trejd Cendlera Denveru 50 milki...Melo ne moze da se pomiri sa cinjenicom da nigde vise ne moze da bude prva-druga opcija...a opet da ga neko plati da bi bio mentor i veteranski lider mladjima, nije bas skill-ovan za tu ulogu...na stranu sto je ni ne zeli

Posted (edited)

Parker u Sarlotu...10milki za 2 godine

ne bi me zacudilo kada bi se sad zakuvao trejd Lonzo za Kembu

Edited by 1n54jd3r
Posted

Ja pomislio Jabari Parker ali ne ,Toni posle 17 leta napustio Sparse 

Posted
Ja pomislio Jabari Parker ali ne ,Toni posle 17 leta napustio Sparse 

Oterali ga da bi "vratili" KLa.

Sent from my SM-G900I using Tapatalk

Posted
6 minutes ago, iDemo said:

Oterali ga da bi "vratili" KLa.

Jedino ako KL predje preko toga da ga je Parker isprozivao sa Popovichevom dozvolom ... 

Posted
Jedino ako KL predje preko toga da ga je Parker isprozivao sa Popovichevom dozvolom ... 
KL tu ne igra ništa - izgleda da se stric pita za sve pa i za to...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...