omiljeni Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 3 hours ago, Host said: Ako je alternativa da gledam celu utakmicu letnje lige radije cu raditi nesto zanimljivije, npr. buljiti u plafon. Sta ti mislis o Bagleyu, pretpostavljam da si ga mnogo vise gledao? prošle godine se ovde shareovao jumbotron feed za letnju ligu to su bili dani
Кристофер Лумумбо Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 (edited) 3 hours ago, Host said: Ako je alternativa da gledam celu utakmicu letnje lige radije cu raditi nesto zanimljivije, npr. buljiti u plafon. Sta ti mislis o Bagleyu, pretpostavljam da si ga mnogo vise gledao? pa sigurno je bolje od gledanja highlightsa letnje lige nemam pojma, ove godine sam gledoa uglavnom manje koledze, duke samo na MM. Prvu utakmciu koju sam pogledao nije mi se previse dopao, a razbio je tu tekmu. Ali to je samo jedna utakmica, nemam pojma. 15 minutes ago, 1n54jd3r said: videcemo...nema jos izradjen 3pt range, bezi od kontakta u odbrani, bezglavo se zabada u napadu...meni to ne deluje kao ubica...ali ok, dajmo mu vremena...daj Boze da demantuje nevernike kako nema, decko sutira 43% za 3 iz cath and shoot situacija. Jel o istom igracu pricamo? Ovo ostalo, na osnovu koliko utakmica si doneo takav zakljucak? na sve to on je ove godine napunio 19 godina Edited July 3, 2018 by Кристофер Лумумбо
iDemo Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Nego da ne ostane nezabeleženo - posle 4 godine obnovljenog gledanja (izbegavao sam pre toga da gledam NBA jedno 7-12 godina) moram da kažem da mi je - u poredjenju sa GWS "njuškama" - LBJ pravi gospodin. I bez prelaska u LAL i bez "novog" centra u GWS...A nije da mi nije bio totalni nesimpatičan ranije, nije.Sent from my SM-G900I using Tapatalk
bradilko Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 8 minutes ago, iDemo said: Nego da ne ostane nezabeleženo - posle 4 godine obnovljenog gledanja (izbegavao sam pre toga da gledam NBA jedno 7-12 godina) moram da kažem da mi je - u poredjenju sa GWS "njuškama" - LBJ pravi gospodin. I bez prelaska u LAL i bez "novog" centra u GWS... A nije da mi nije bio totalni nesimpatičan ranije, nije. Sent from my SM-G900I using Tapatalk +1 uhh kako mi je išao na živac kad se pojavio. i đordan mi je išao na živce 84. posle olimpijade u la. ali oni su bili nova era košarke.nova dimenzija. nikad nisam video veće rivalstvo od magic- bird. odrastao sam na tom mitu a da nisam čak bio u prilici ni da gledam nba. ova dvojica su promenila košarku, đordan i le bron, kao ranije magic i bird. le brona niko nije zaustavio kao i ovu trojicu ranije.
iDemo Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 +1 uhh kako mi je išao na živac kad se pojavio. i đordan mi je išao na živce 84. posle olimpijade u la. ali oni su bili nova era košarke.nova dimenzija. nikad nisam video veće rivalstvo od magic- bird. odrastao sam na tom mitu a da nisam čak bio u prilici ni da gledam nba. ova dvojica su promenila košarku, đordan i le bron, kao ranije magic i bird. le brona niko nije zaustavio kao i ovu trojicu ranije. Ja sam ponovo počeo da gledam ("progledao") kad je SAS uzeo titulu Heat-u (sa LBJom) 2014te. Od te zadnje utakmice... Mis'im - ima i u GWS finih ljudi, nije da nema... Sent from my SM-G900I using Tapatalk
pbg12345 Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 9 hours ago, bradilko said: +1 uhh kako mi je išao na živac kad se pojavio. i đordan mi je išao na živce 84. posle olimpijade u la. ali oni su bili nova era košarke.nova dimenzija. nikad nisam video veće rivalstvo od magic- bird. odrastao sam na tom mitu a da nisam čak bio u prilici ni da gledam nba. ova dvojica su promenila košarku, đordan i le bron, kao ranije magic i bird. le brona niko nije zaustavio kao i ovu trojicu ranije. bradilko pa ti imas stotinu ljeta! :O ja mislio ti decarac neki
goofs Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Cenim da problem sa GSWom nije to sto su svi sabani, posto nisu, problem je ovaj trend stvaranja super-ekipa, a oni prednjace u tome. Sjebali su ligu, borba za plejof i draft/free-agency su zanimljiviji od trke za prvaka. Nekada nije bilo tako, bila je hrpa all-star igraca koji su usamljeni igrali u mahom krs ekipama, pa Mitch Richmond (clan USA u Atlanti) je bio u mrtvom Sakramentu, nikad plejofa nije video. Al kad mu dodjes u goste moze lagano da ti utrpa 40 i sjebe planove, i na svakom all-staru je tu. A svi znamo ko je prvi poceo da pravi super-ekipe
Čutura Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 chandler u fili za pik druge runde. jos da plamlija uvale i bog da ih vidi..
Time Crisis Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 9 minutes ago, pacey defender said: Ja razumem da i pik ide u istom smeru?? Pa da, morali su nešto dodati da bi ga zavaljali, ali nisu puno štetovali.
bradilko Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 1 hour ago, goofs said: Cenim da problem sa GSWom nije to sto su svi sabani, posto nisu, problem je ovaj trend stvaranja super-ekipa, a oni prednjace u tome. Sjebali su ligu, borba za plejof i draft/free-agency su zanimljiviji od trke za prvaka. Nekada nije bilo tako, bila je hrpa all-star igraca koji su usamljeni igrali u mahom krs ekipama, pa Mitch Richmond (clan USA u Atlanti) je bio u mrtvom Sakramentu, nikad plejofa nije video. Al kad mu dodjes u goste moze lagano da ti utrpa 40 i sjebe planove, i na svakom all-staru je tu. A svi znamo ko je prvi poceo da pravi super-ekipe ko god počeo prvi da pravi super ekipe a sigurno ciljaš na le brona, ovakvim stvarima treba stati na put. inače pre njega je to radio i drexler i melone al nema veze.. što se mene tiče može sad gsw da osvoji 10 titula za redom ali ta ekipa se po veličini neće primaći jednom džordanovom ćikagu, međikovovim lejkersima kad su uzeli posle sto godina dve titule za redom, ajzejinom detroitu a da ne pričam o bil raselovim seltiksima. da ne zaboravim ni leri brda. gadluk ekipa koja izvrgava ruglu pravila i dobru praksu nba lige. kao odgovor ćemo dobiti nešto slično na zapadu i onda će se govoriti o nekakvom istorijskom rivalstvu kakvog zapravo nema..
goofs Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Slazem se da tome svakako treba stati na put. No to sto su uradili Malone i Dreksler i Barkli je poslednji pokusaj jednog starca da se dokopaju prstena, dok je ono sto je LBJ uradio poprilicno govnasto, uza sve "the decision". No nebitno sad i ko je poceo i sve, unistise ligu, 5 ekipa se bori za vrh, jos par njih slepo luta u nekom middle-tier limbu, i ostatak tankuje.
bradilko Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 ne razumem ni sindikat igrača koji je najjači u profi sportu. ako si član istog onda se vrv slažeš da dobijaš najveće ugovore i podelu dobiti između klubova i igrača. nba je imala odličnu praksu koja je i dovela do ogromne popularnosti u svetu i naravno zarade. sad moguće i da grešim jer neko reče ovde da ljudi ili klinci koji kupuju dresove vole ovakve monstrum ekipe nalik na one marvel dizni filmove kad spoje 5-6 super heroja koji spuste svoj ego i ranije čarke da bi napravili neko uzvišeno delo.. jebo im ja mater i onom ćelavom komesaru lige..
omiljeni Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 ligu je uništio onaj ko je sastavio CBA sa max ugovorima. umesto da Lebron i Durent potpišu za 65 miliona godišnje, a Curry, Westbrook, Davis i Harden za 60 miliona, pa treći tier igrača da imaju 50-55 miliona po sezoni itd itd, tako da svaka ekipa ima po 1 ili 2 all-stara, sad imaju ligu sa max ugovorima i 4-5 all-star igrača u 1 timu.
Recommended Posts