Jump to content

NBA 2017/18

66 members have voted

1. 1. prsten

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ogavan igrac, drago mi je sto je u gsw-u.

1 hour ago, Joe D said:

debeli juri prsten sa 28 godina a nije odigrao plejof utakmicu u zivotu. meni deluje da ce gs zazaliti sto ga je dovodio.

pelikani sa druge strane rade dobar posao do sad i mogu biti srecni sto su ga se ratosljali.

+1

24 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ogavan igrac, drago mi je sto je u gsw-u.

i dabogda ostao tamo citavu karijeru!!!

juce "kralj" u lejkersima, danas ovo

nba postala prava holivudska sapunica

1 hour ago, bradilko said:

jebi mi oca ako ne pocnem po stare dane da navijam za seltikse.

+1

2 hours ago, Joe D said:

debeli juri prsten sa 28 godina a nije odigrao plejof utakmicu u zivotu. meni deluje da ce gs zazaliti sto ga je dovodio.

pelikani sa druge strane rade dobar posao do sad i mogu biti srecni sto su ga se ratosljali.

Warriorsi se klade na svoju kulturu i svlacionicu. I to je value bet sto se kaze. Dobili su takav talenat za MLE, a rizik je minimalan. Sta je najgore sto moze da im se desi? Startna petorka sa 4 umesto 5 all nba igraca?

1 hour ago, Mos said:

+1

lol, ja to praktikujem od ove godine, svim srcem :fantom:

elem, odlican potes gsw, siguran sam

11 hours ago, Host said:

Izgleda da nece biti spreman do januara, tako da racuna da ce u drugom delu sezone i PO izboriti jak ugovor. Svejedno bezveze, sigurno je mogao da uzme mnogo vise kesa u New Orleansu nekim 1+1 ugovorom.

Izvini sto sam sumnjao, 189-.

np. shams i woj kada nesto napisu na tw to je onda 100% sigurno. osim mozda sa deandreom.

Prva tekma letnje lige Atlanta-Memfis... Trae Young 5. pik jako i do kraja sa 4/20 šutem. S druge strane Jackson Jr, 4. pik, 29 poena 8/13 za tri. 

Zato Kingsi dobili Lejkerse, puna hala bila :D 

kako fino skautiras na osnovu highligtsa, svaka cast :fantom:

kakva reakcija :D (1:30)

Edited by Have_Fun

postoje skauti i analiticari koji prate igrace i bave se analizama...pisali smo i pre drafta o Bagley-u i njegovim falinkama...ko je ocekivao da ce na pro nivou da ispegla te nedostatke, moze se nazvati nerealnim optimistom...ne moze kosarkaski IQ da se istrenira, nauci...

begli je najbolji u generaciji. divac zabio buduću zvezdu nba.

kakav crni iq? pa ovaj je budući ubojica kako god pametan bio

Hoće li Čendler iz Denvera u Filu :)

1 hour ago, bradilko said:

begli je najbolji u generaciji. divac zabio buduću zvezdu nba.

kakav crni iq? pa ovaj je budući ubojica kako god pametan bio

videcemo...nema jos izradjen 3pt range, bezi od kontakta u odbrani, bezglavo se zabada u napadu...meni to ne deluje kao ubica...ali ok, dajmo mu vremena...daj Boze da demantuje nevernike

1 hour ago, arheolog1981 said:

Hoće li Čendler iz Denvera u Filu :)

Vili Barton dobio mesto startera...muceni Milsap, koje ce on sve kratere u odbrani morati da krpi naredne sezone :D

Guest
This topic is now closed to further replies.