Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

ogavan igrac, drago mi je sto je u gsw-u.

Posted
1 hour ago, Joe D said:

debeli juri prsten sa 28 godina a nije odigrao plejof utakmicu u zivotu. meni deluje da ce gs zazaliti sto ga je dovodio.

pelikani sa druge strane rade dobar posao do sad i mogu biti srecni sto su ga se ratosljali.

+1

24 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

ogavan igrac, drago mi je sto je u gsw-u.

i dabogda ostao tamo citavu karijeru!!!

juce "kralj" u lejkersima, danas ovo

nba postala prava holivudska sapunica

Posted
1 hour ago, bradilko said:

jebi mi oca ako ne pocnem po stare dane da navijam za seltikse.

+1

Posted
2 hours ago, Joe D said:

debeli juri prsten sa 28 godina a nije odigrao plejof utakmicu u zivotu. meni deluje da ce gs zazaliti sto ga je dovodio.

pelikani sa druge strane rade dobar posao do sad i mogu biti srecni sto su ga se ratosljali.

Warriorsi se klade na svoju kulturu i svlacionicu. I to je value bet sto se kaze. Dobili su takav talenat za MLE, a rizik je minimalan. Sta je najgore sto moze da im se desi? Startna petorka sa 4 umesto 5 all nba igraca?

Posted
1 hour ago, Mos said:

+1

lol, ja to praktikujem od ove godine, svim srcem :fantom:

elem, odlican potes gsw, siguran sam

Posted
11 hours ago, Host said:

Izgleda da nece biti spreman do januara, tako da racuna da ce u drugom delu sezone i PO izboriti jak ugovor. Svejedno bezveze, sigurno je mogao da uzme mnogo vise kesa u New Orleansu nekim 1+1 ugovorom.

Izvini sto sam sumnjao, 189-.

np. shams i woj kada nesto napisu na tw to je onda 100% sigurno. osim mozda sa deandreom.

Posted

Prva tekma letnje lige Atlanta-Memfis... Trae Young 5. pik jako i do kraja sa 4/20 šutem. S druge strane Jackson Jr, 4. pik, 29 poena 8/13 za tri. 

Posted

Zato Kingsi dobili Lejkerse, puna hala bila :D 

Posted

kako fino skautiras na osnovu highligtsa, svaka cast :fantom:

Posted (edited)

kakva reakcija :D (1:30)

Edited by Have_Fun
Posted

postoje skauti i analiticari koji prate igrace i bave se analizama...pisali smo i pre drafta o Bagley-u i njegovim falinkama...ko je ocekivao da ce na pro nivou da ispegla te nedostatke, moze se nazvati nerealnim optimistom...ne moze kosarkaski IQ da se istrenira, nauci...

Posted

begli je najbolji u generaciji. divac zabio buduću zvezdu nba.

kakav crni iq? pa ovaj je budući ubojica kako god pametan bio

Posted

Hoće li Čendler iz Denvera u Filu :)

Posted
1 hour ago, bradilko said:

begli je najbolji u generaciji. divac zabio buduću zvezdu nba.

kakav crni iq? pa ovaj je budući ubojica kako god pametan bio

videcemo...nema jos izradjen 3pt range, bezi od kontakta u odbrani, bezglavo se zabada u napadu...meni to ne deluje kao ubica...ali ok, dajmo mu vremena...daj Boze da demantuje nevernike

Posted
1 hour ago, arheolog1981 said:

Hoće li Čendler iz Denvera u Filu :)

Vili Barton dobio mesto startera...muceni Milsap, koje ce on sve kratere u odbrani morati da krpi naredne sezone :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...