Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Jezivo.
Al' "fini ljudi", gospoda. Niko ne sluša turbo-folk, ne?

Sent from my SM-G900I using Tapatalk

Posted
37 minutes ago, Mos said:

Jezivo.

Šta je jezivo? :unsure:

Posted

To sto GSW ima tim sa 5 all-star igraca. Od cega je jedan najbolji suter svih vremena, drugi je top 10 suter svih vremena, a treci je Durant. Prosetace se do titule dok ce kao i prosle godine borba za 8. mesto na zapadu biti najzanimljivija stvar tokom sezone. 

Posted

Dubsi će tek sad surovo da izdominiraju, mada ne očekujem da će Bugi puno igrati na početku. Odabrao ije idealnu ekipu gde će moći postepeno da se vraća iz povrede i da bude potpuno spreman kada bude najvažnije.

Posted

Ko je "drugi"??

To sto GSW ima tim sa 5 all-star igraca. Od cega je jedan najbolji suter svih vremena, drugi je top 10 suter svih vremena, a treci je Durant. Prosetace se do titule dok ce kao i prosle godine borba za 8. mesto na zapadu biti najzanimljivija stvar tokom sezone. 

Sent from my SM-G900I using Tapatalk

Posted

a dobro većina tih likova su degenerici, a ovaj je njihov kralj. 

Posted

konacno krsten centar u gsw, napred majstori!!!

Posted

debeli juri prsten sa 28 godina a nije odigrao plejof utakmicu u zivotu. meni deluje da ce gs zazaliti sto ga je dovodio.

pelikani sa druge strane rade dobar posao do sad i mogu biti srecni sto su ga se ratosljali.

Posted

Ma Kazins je potpisao da bi se rehabilitovao prvenstveno...u GSW ce lagano da se vraca u ritam bez pritiska i nekih ne znam kakvih ocekivanja...statisticki centrima najteze pada povreda koju je imao i niko se zaista ne uspe vratiti na nivo na kome je bio

Posted

mali osvrt na naseg junosu...mislim da jos uvek nismo svesni znacaja i tezine ugovora koji je Jokic potpisao...na ovakvom trzistu dobiti max kao centar je neverovatno postignuce

Posted

jebi mi oca ako ne pocnem po stare dane da navijam za seltikse.

nba postala liga sampiona u fudbalu. real, barsa, bajern i par iz engleske a oni ostali kako kad, eto da ne bude skroz dosadno.

Posted
27 minutes ago, Joe D said:

pelikani sa druge strane rade dobar posao do sad i mogu biti srecni sto su ga se ratosljali.

Odličan FA za NO.

Prave baš intersantan tim.

Šteta što je svaki takav trud obesmišljen pravljenjem ovih govnarskih "super" timova...

Posted

Taj "trud" je zapravo " nedovoljno dobar menadžerski posao".

Posted

Ovaj JJJ će biti :ohmy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...