1n54jd3r Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 13 minutes ago, Apollo Creed said: Dal je mogao gluplju lokaciju da pronađe? pa sve sto je uradio od dolaska u nba (a verovatno i generalno u zivotu) su bile pogresne odluke, stav, ponasanje...bice marginalni epizodista pa neka se dokazuje u garbage time
Segundo Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Ne znam da li je već neko pisao.. Wanamaker u Bostonu. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
1n54jd3r Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 20 minutes ago, Segundo said: Ne znam da li je već neko pisao.. Wanamaker u Bostonu. Sent from my SM-G900F using Tapatalk nisu disklozovali koji je kes u pitanju...jesam li jedini kome ovaj potpis nije bas najjasniji...sta ce im on sad nakon evropske sage?
189- Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 randle u pelicansima, dakle 90% da je boogie u lakersima
Segundo Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 nisu disklozovali koji je kes u pitanju...jesam li jedini kome ovaj potpis nije bas najjasniji...sta ce im on sad nakon evropske sage?'bem li ga, meni vise zanimljivo kao podatak da još jedan odličan EL igrač ode. Sto se keša tiče, piše na Eurohoopsu da je odbio unosnu ponudu Barselone. Meanwhile, Randle na 2 godine u NOP za 18 miliona. Edit: 189 brži Sent from my SM-G900F using Tapatalk
189- Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 1 hour ago, 189- said: dakle 90% da je boogie u lakersima 10% pobedilo
James Marshall Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 (edited) Jbg, kapiram da ima ljudi koji žele prsten pa su spremni da igraju za siću a GSW je sigurna kuća za takve, mada iskreno meni je više wtf šta rade Voriorsi, dovode ovu toksičnu ličnost u svlačionicu. A valjda ovom ako sam dobro sračunao ova godina finansijski i ne znači nešto, sledeće ulazi u ono 10+ yrs društvo i onaj jači max. Edited July 3, 2018 by James Marshall
1n54jd3r Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 raduje istorijska cinjenica kako prolaze timovi koji skupljaju te jurisnike na prsten koji su spremni da se odreknu znacajnog kesovinskog iznosa...
theanswer Posted July 3, 2018 Author Posted July 3, 2018 (edited) čestitam voriorsima, pokušavali su godinama ali večeras su stvorili najogavniju ekipu u istoriji košarke, količina mržnje koju će da pretrpe sledeće sezone teško da može da se vaga i sve zasluženo Edited July 3, 2018 by theanswer
Fins fleet Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 (edited) 37 minutes ago, theanswer said: količina mržnje koju će da pretrpe sledeće sezone teško da može da se vaga Zapravo i nece. Navijanje za underdoga je omiljeni sport u srba, ali u ostatku sveta vladaju face poput Federera i Jamesa. Jebiga, najveci strah obicnog coveka u zapadnom svetu je biti "luzer" i to se toliko preliva u sve faze zivota da mi se povraca. Ovde se navija za bolje. Edited July 3, 2018 by Fins fleet
iDemo Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Živa istina. Zapravo i nece. Navijanje za underdoga je omiljeni sport u srba, ali u ostatku sveta vladaju face poput Federera i Jamesa. Jebiga, najveci strah obicnog coveka u zapadnom svetu je biti "luzer" i to se toliko preliva u sve faze zivota da mi se povraca. Ovde se navija za bolje.Sent from my SM-G900I using Tapatalk
Recommended Posts