Apollo Creed Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Celtics say rookie first-round pick Robert Williams, who was introduced here Friday, missed his flight back to Boston and was not present for the start of summer league practice today. Williams already overslept an introductory conference call.
1n54jd3r Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 2 hours ago, Apollo Creed said: Celtics say rookie first-round pick Robert Williams, who was introduced here Friday, missed his flight back to Boston and was not present for the start of summer league practice today. Williams already overslept an introductory conference call. A ljudi se lozili kako je bio jedan od steal-ova...nije ni cudo sto su ga propustali ostali...kakav kvalitetan bolid
spaceploitator Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 On 1.7.2018. at 10:57, 1n54jd3r said: Vili Barton 4yrs 54$ noooooooo
booyaka Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Izgleda da Devin Booker dobija max u Sunsima. Pametan potez.
theanswer Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 (edited) kada su lejkersi potpisali kcp-a prošlog leta na godinu dana da bi rič pol sačuvao obraz aka zadovoljili lebrona tad je već bilo 99% jasno i sada lejkersi potpisuju opet jednogodišnji sa kcp-om. zanimljivo. šta smo još propustili? hezonja u niksima, vlade će tačno da uzme lavina kladio bih se uvek na najgluplji potez, pa ni kan nije to radio. Edited July 2, 2018 by theanswer
Apollo Creed Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Knicksi imaju fetiš na 2015 draft klasu.Tri od prvih sedam pickova su sada kod njih...A i Okafor je slobodan tako da mogu biti i na 4/7...
theanswer Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 inače se slažem sa vindhorstom, biznis odluka lebrona, mnogo više nego košarkaška
Bane_V Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Biznis odluka definitivno jeste, s tim da ako ne ove onda sledece godine to moze da bude ozbiljan tim koji moze da napadne titulu. Kul je Lebron, pod stare dane ide ispocetka sa novim timom, steta sto su to meni mrski Lejkersi. Kapiram da ce mi biti muka od medija kad krenu tekstovi, tvitovi, analiticari™ o lebronu, lonzu, lonzovom tati, lebronovom sinu.
Amos Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Krenulo je to vec odavno, samo se treba drzati sto dalje od ESPN-a i slusati odlicne podcaste koji ih hvala bogu ima. Od Windhorsta mi se kenja masivno.
1n54jd3r Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Cini mi se da biznis momenat ne bi presudio da ne dolazi kod Medzika... Elem, nadam se da ce LaVine dobiti neku ponudu koja je jaca no sto ce Vlade da mu ponudi i da ce Kingsi mudrije iskoristiti cap space sada kada masa timova trazi nacin da se oslobodi isticucih ugovora
theanswer Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 minesota se odlučila za tolivera, verovatno je i jeftiniji, koji će im kurac bjelica kad za ono što ga koriste mogu da prođe jeftinije.
Recommended Posts