Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ariza u Sunsima, 1y/15m, odlican posao.

Posted

I to brat bratu 4 godine.

Jos od ostalih vesti...

KD 1+1y/61.5m,

DeAndre Jordan - Dallas 1y/24m
Belinelli nazad u SA 2y/12m

Posted

jedino objasnjenje za PG je da je zaljubljen u Wesa...ili to ili stvarno covek ima strah od pritiska rezultata i osvajanja prstena...

Izgleda da su stvarno bili u pravu oni koji su najavili da ce SAS kozu da oderu Medziku...

Posted

With Paul George and Jerami Grant on board, Oklahoma City now has a payroll of $156M with 11 players under contract. Because of the repeater tax penalty, the Thunder currently have a tax bill of $130M. The tax bill would be the largest in NBA history.

Posted

finiks se natovario na krilu a pleja nigde. 

Posted

Jbg, nisu mogli da uzmu Doncica... :fantom:

Posted

Ne znam sta ce primadona da odluci ali ja bih na njegovom mestu otisao u Filu. Cak i sa trejdom za Kawhija mislim da ce Lejkersi biti pod prevelikim pritiskom i pompom sledece godine. Klivlend je boze sacuvaj i tamo treba da ostane ako se resio za porodicni Djokovic mod + jurenje preostalih licnih rekorda. Fila mu je, ako ga Simmons i Joel uopste zele tamo, najbolja opcija za potencijalno novo finale.

Posted
2 minutes ago, Mos said:

Ne znam sta ce primadona da odluci ali ja bih na njegovom mestu otisao u Filu. Cak i sa trejdom za Kawhija mislim da ce Lejkersi biti pod prevelikim pritiskom i pompom sledece godine. Klivlend je boze sacuvaj i tamo treba da ostane ako se resio za porodicni Djokovic mod + jurenje preostalih licnih rekorda. Fila mu je, ako ga Simmons i Joel uopste zele tamo, najbolja opcija za potencijalno novo finale.

za finale konferencije svakako...ali ne vidim da mogu da izadju kao pobednici protiv Bostona...fino mu je PG pomutio planove...LAL sad preusmeravaju paznju ka Bugiju

Posted

e ako ih on ne povadi nece niko :fantom:

Posted

PG13 je ljudina, svaka cast.

Posted
tako se ne dovodi lebron
Jeb@t' će im svima kevu kad ode n neki istok...

Sent from my SM-G900I using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...