Grandilof Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 I to brat bratu 4 godine. Jos od ostalih vesti... KD 1+1y/61.5m, DeAndre Jordan - Dallas 1y/24m Belinelli nazad u SA 2y/12m
1n54jd3r Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 jedino objasnjenje za PG je da je zaljubljen u Wesa...ili to ili stvarno covek ima strah od pritiska rezultata i osvajanja prstena... Izgleda da su stvarno bili u pravu oni koji su najavili da ce SAS kozu da oderu Medziku...
Amos Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 With Paul George and Jerami Grant on board, Oklahoma City now has a payroll of $156M with 11 players under contract. Because of the repeater tax penalty, the Thunder currently have a tax bill of $130M. The tax bill would be the largest in NBA history.
Amos Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Ne znam sta ce primadona da odluci ali ja bih na njegovom mestu otisao u Filu. Cak i sa trejdom za Kawhija mislim da ce Lejkersi biti pod prevelikim pritiskom i pompom sledece godine. Klivlend je boze sacuvaj i tamo treba da ostane ako se resio za porodicni Djokovic mod + jurenje preostalih licnih rekorda. Fila mu je, ako ga Simmons i Joel uopste zele tamo, najbolja opcija za potencijalno novo finale.
1n54jd3r Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 2 minutes ago, Mos said: Ne znam sta ce primadona da odluci ali ja bih na njegovom mestu otisao u Filu. Cak i sa trejdom za Kawhija mislim da ce Lejkersi biti pod prevelikim pritiskom i pompom sledece godine. Klivlend je boze sacuvaj i tamo treba da ostane ako se resio za porodicni Djokovic mod + jurenje preostalih licnih rekorda. Fila mu je, ako ga Simmons i Joel uopste zele tamo, najbolja opcija za potencijalno novo finale. za finale konferencije svakako...ali ne vidim da mogu da izadju kao pobednici protiv Bostona...fino mu je PG pomutio planove...LAL sad preusmeravaju paznju ka Bugiju
iDemo Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 tako se ne dovodi lebronJeb@t' će im svima kevu kad ode n neki istok... Sent from my SM-G900I using Tapatalk
Recommended Posts