pbg12345 Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 brate... @host oterao si (onakvog) coveka, a sad se kao pitas gde je mrve postovanja nemas :(
1n54jd3r Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Nadam se da je ovo samo trac kada su u pitanju Kingsi
Grandilof Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Mislim ona krilatica tipa sto ja nisam GM, ovde stvarno moze se primeni bez problema.
booyaka Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 The Kings are strongly considering a run at Zach LaVine when free agency begins on July 1 according to K.C. Johnson of the Chicago Tribune. Johnson recently reported that the Bulls would like to re-sign LaVine for $14 million to $16 million annually, adding that things could get "messy" if another team exceeds that offer. The Kings have the cap space to make a big splash, so we'll soon find out just how committed the Bulls are to the 23-year-old wing. Divac nastavlja da briljira [emoji41]
1n54jd3r Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 najgluplji potez za jednog GM je dovodjenje igraca koji cene sebe znacajno vise no sto ih ocenjuje trziste, nazovimo ih nabedjenim "zvezdama"...LaVine je knjiski primer igraca koji voli da trosi lopte bez efikasnosti produkcije...kingsima je vise potreban timski igrac koji igra kvalitetnu odbranu
James Marshall Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Bem ti, ne znam koja franšiza je trenutno u ovim problemima kao što su Kingsi, je li moguće da niko neće kod njih, pa sad moraju da preplaćuju svakog ko se imalo vika nekom zvijezdom. Mnogo je ružno izgledalo ovo na draftu, što su ih svi iskulirali sa medicalima. Čak i Finiks ima sreće jer je Ejton lokalac pa mu zapelo da igra u pustinji, jedino Kingsi ne mogu nikoga da nahvataju sem ako ne krknu veliku lovu. (mislim nije da su jedini sa ovim problemima, ali kod njih baš štrči, plus očigledno niko ne trči da igra za ovog vlasnika i ovu upravu)
1n54jd3r Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Nisu Kingsi usamljeni u tom prokletstvu malog trzista (grada)...skoro sam gledao neku diskusiju na temu kako je moguce da jedan Dalas ne moze da privuce kvalitetnog FA...da ne pricamo o manjim gradovima koji na svu muku imaju i budjavu klimu
goofs Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Pa trenutno deluju kao dying franšiza u večitom rebuildingu, i kad se na to doda da su na zapadu, bemliga, nema tu neke perspektive za ozbiljne rezultate u doglednije doba.
1n54jd3r Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 dodajmo na to i da se svi sprdaju sa Divcem...analiza potreba svih nba timova, za kingse kratko i jasno: KINGS Needs: N/A, young superteam Players who fit: N/A, young superteam According to Vlade Divac the Kings are already a young superteam, so they're all set.
Tinman Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Quote 2 mins ago – via Twitter joevardon Joe Vardon: LeBron James’ agent informed the Cavs he will not exercise his $35.6 million option and thus will become an unrestricted free agent, sources told @clevelanddotcom … Story coming
1n54jd3r Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 21 minutes ago, Tinman said: ne obazire se Sextonovo "Lets do it Lebron...lets do it!!!"
Ryo Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Zach Lavine, prevara od igraca: los suter, upitan IQ, injury prone... Mozda da Kingsi uzmu Farieda, da probaju da ga vrate u zivot. Dok je bio radnik, bio je odlican timski igrac. Kad je poceo da filozofira, potonuo je.
Recommended Posts